Evenimente Stiri Interne

Vedetele s-au distrat alături copiii lor în parcul Miramagica Herăstrău

Scris de Ana Kozma

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut câteva ore de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica Herăstrău, bucurându-se de jocurile și atracțiile locației, dar și de un concert special și de un program artistic pentru cei mici.

Vedetele s-au distrat alături copiii lor în parcul Miramagica Herăstrău

Anna Lesko, Dana Războiu, Oana Roman, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Irina Mohora, Paula Chirilă, Roxana Blagu, Simona Dragomir au revenit în parcul lor de distracții preferat și au avut parte de câteva ore în care au retrăit entuziasmul copilăriei.

Dana Războiu

Diana Bart

Cu toții s-au bucurat de atracțiile Miramagica. Cei mai mari au urcat pe platforma turnului Spark, ce avea să îi plimbe cu mare viteză de sus pana jos și de jur împrejur, sfindând parcă legea gravitației. O altă atracție pentru copiii mai mari a fost racer-ul Airbone Shot, in care s-au simtit ca intr-o calatorie in spatiu.

Lucia Prăjișteanu și Irina Mohora

Irina Mohora, Roxana Ciuhulescu și Diana Bart

Cei mai mici au preferat jocurile specifice vârstei lor: scaunul rotativ ce avea să îi plimbe de sus până jos pe muzica antrenantă, caruselul, trenulețul colorat sau mașinuțele cântătoare.

Isabela Roman

Oana Roman și Marius Elisei

Alții s-au urcat în roata Miramagica, de unde au admirat, de la înălțime, orașul, sau roller coaster-ul în formă de omidă.

Oana Roman și Marius Elisei

Cei pasionați de condus au urcat în mașinile tamponabile, iar cei pasionați de cursele de cai s-au jucat la Derby.

Lucia Prăjișteanu și Anna Lesko

Micuții plini de energie au sărit zeci de minute în șir pe saltelele gonflabile.
Pe scena Miramagica a avut loc un moment de divertisment antrenant, ținut de un MC cu experiență, pentru ca apoi Anna Lesko să susțină un concert de neuitat.

Paula Chirilă

Roxana Ciuhulescu

Artista și-a făcut apariția într-o costumație de scenă colorată, care a atras toate privirile, și a cântat și a dansat printre invitați, invitând la dans copiii care o urmăreau fascinați.

Roxana Ciuhulescu

Simona Dragomir

După recital, Anna Lesko a urcat în roata Miramagica pentru un tur de neuitat, alături de micuții prezenți la petrecere.

Parcul Miramagica Herăstrău este parcul cu cele mai multe și mai noi atracții pentru copii din România. Este locul de distracții preferat de toți copii, dar și de cei mari, care sunt în căutarea unui loc de basm, cu atracții moderne, culorate, ca în parcurile de distracții de peste hotare.

Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor la petrecerea Back to School din parcul Miramagica Herastrau

Scrie un comentariu