Evenimente News

Vedetele au sarbatorit lansarea editiei limitate „S.PELLEGRINO SPARKLES WITH BVLGARI””

Scris de Christian Stan

Apa minerala S.Pellegrino puncteaza o colaborare de exceptie cu brandul Bvulgari prin lansarea sticlei a carei eticheta este semnata de brandul Bvulgari. Evenimentul de la Bucuresti a adunat la Micri Gold de pe Calea Victoriei foarte multe vedete, iar designerul Mihaela Drafta a realizat special pentru eveniment o colectie de rochii de seara…

Colectia „S.PELLEGRINO SPARKLES WITH BVLGARI” prezinta o eticheta unica, semnata in colaborare cu casa Bvlgari, marcand astfel farmecul atemporal al excelentei italiene in cele mai rafinate restaurante din lume, acum si in Romania.

Lansarea a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti, iar la eveniment au luat parte vedete precum Amalia Nastase, Laura Cosoi, Albertina Ionescu, Bogdan Vladau, Cori Gramescu, Gianina Varga, Stefan Lungu si Anca Rusu, Andreea Esca, Radu Valcan, Veronica Pascu. Special pentru acest eveniment, Mihaela Drafta a lansat o colectie speciala de rochii de seara, ce au avut ca sursa de inspiratie eticheta Bvulgari.

„Este o mini-colectie care celebreaza aparitia unei noi sticle S. Pellegrino, editie limitata. Am incercat sa echilibram clasicul cu modernul printr-o mini-colectie de rochii croite din materiale fluide si cu un design inovator, focusul fiind pe combinatia culorilor, pentru ca mi-am dorit sa fie cele care să exprime cel mai bine modul de comunicare al partenerului S. Pellegrino” a declarat Mihaela Drafta.

Aceasta editie limitata face parte din programul international „S. Pellegrino meets Italian talents” aflat la cea de a doua editie, urmata de colaborarea cu Missoni de anul trecut.

O bijuterie sclipitoare selectata din colectia Vintage Bvlgari din 1965 a fost aleasa pentru aceasta eticheta unica prezentă pe sticla S. Pellegrino. Pentru o perioada limitata de timp, noua etichetă va afisa imaginea unui lantisor de aur galben, impodobit cu diamante taiate genial, turquoises, ametiste si smaralde cabochon. Aceasta bijuterie combina forma rotunjita, potrivirea culorilor indraznete si cut-ul cabochon de pietre, amintind de stilul anilor ׳60, cand Bvlgari si-a pus amprenta prin unicitatea, rafinamentul si stilul sic al bijuteriilor.

Cele doua branduri au inceput colaborarea cu ocazia Expozitiei Retrospective Bvlgari de la Paris, din decembrie 2010, si au continuat cu proiectarea acestei unice si preţioase sticle S. Pellegrino, care prezinta pe eticheta o piesa stralucitoare realizata de un magnific bijutier italian.

In lume vor fi distribuite numai 50 de milioane de sticle de 75 cl pentru a aduce un omagiu maretiei atemporale italiene printr-o interpretare uimitoare a sticlei iconice S. Pellegrino.

Scrie un comentariu