News Special

Exclusiv! Cum au aflat Andreea Marin, Irina Nicolae, Alessandra Stoicescu si Mihai Morar de moartea lui Michael Jackson!

Scris de Christian Stan

Se implinesc astazi trei ani de cand vestea mortii lui Michael Jackson cuprindea intreg Mapamondul precum una de soc a unei bombe atomice. A fost evenimentul care a oprit, parca, timpul in loc vreme de cateva secunde. Cu totii ne amintim unde eram si ce faceam in momentul in care am aflat de moartea celui mai mare artist al omenirii. In exclusivitate pentru ADPM cateva persoane publice isi amintesc de tragicul moment.

In urma cu trei ani, pe 25 iunie 2009, moartea tragica si neasteptata a lui Michael Jackson soca o lume intreaga. Artistul se afla in mijlocul pregatirilor pentru turneul „This Is It”, care urma sa includa 50 de concerte, toate la O2 Arena din Londra. Primul concert era programat pentru data de 13 iulie 2009.

Andreea Marin, Mihai Morar, Alessandra Stoicescu si Irina Nicolae isi amintesc, in exclusivitate pentru ADPM, momentele in care au aflat de tragica moarte a Megastarului.

„Am aflat cu tristete de moartea artistului, dimineata, in zorii zilei de 26 iunie. Ii admirasem munca si talentul mereu si chiar vazusem cu putin timp inainte DVD-ul cu concertul lui in Romania si imi amintesc ca am plans de emotie. Rar se intampla ca un artist sa te faca sa simti asa ceva, daca nu esti chiar la concert, unde multimea si sunteul puternic iti dau o senzatie mult amplificata. Regret ca oamenii profita de povestea lui si nu il respecta pentru ceea ce a daruit lumii. A lasat o comoara in urma sa”. Andreea Marin Banica

„Dormeam cand am primit un mesaj de la un prieten, pe care l-am citit la 6 dimineata, atunci cand ma pregateam sa plec la radio. Am facut o editie speciala Michael Jackson la Radio Zu, iar ascultatorii care se trezeau si ascultau radioul aflau vestea si erau socati. Multi au spus ca este o gluma proasta. Noi, la <Morning Zu> glumim mult, dar pe Michael nu l-am putut lua niciodata in gluma”, declara Mihai Morar.

„Eram in Mongolia cand am aflat de moartea lui Michael Jackson. Sora mea m-a anuntat si atunci am deschis televizorul pe CNN si am vazut imaginile care au facut atunci inconjurul lumii. Sunt nascuta la fix 20 de ani, in aceeasi zi… Atunci parca am pierdut o parte din mine, iar imaginile de la inmormantare le-am vazut pe aeroportul din Londra, cand toata lumea se oprise atunci din mers. A fost foarte impresionant… Pentru mine, Michael a fost artistul suprem. Nu se va mai naste altul ca el. Este un om care a scris istorie in muzica si care a lansat trenduri. Este o inspiratie pentru noi toti si asa va ramane”, declara Irina Nicolae.

„Vestea mortii lui Michael Jackson m-a surprins. Eram acasa si scriam un editorial, iar primul meu gand a fost sa plec acolo. In 12 ore eram in avion cu un coleg cameraman. Astfel am fost, timp de doua saptamani, corespondent special Antena 3 si Observator la Los Angeles”, isi aminteste Alessandra Stoicescu.

Scrie un comentariu