Evenimente News

Vedetele sunt innebunite dupa obiecte pretioase de decoratiune interioara! Vezi cine a luat parte la lansarea Rosenthal&Versace Concept Store!

Scris de Christian Stan

Recunoscut pentru selectia de branduri exclusiviste, magazinul SIMONA a lansat marti trecuta Rosenthal si Versace concept boutique in cadrul unui eveniment care a stat sub semnatura elegantei si a rafinamentului.

Rosenthal si Versace, doua dintre cele mai puternice branduri din lume si-au reunit creativitatea pentru prima data in urma cu 20 de ani. Fiecare colectie a adus in prim plan noi simboluri si motive, pastrând insa amprenta desavârsita a casei Versace si distinctia Rosenthal.

Cu o istorie de peste 125 de ani si o colaborare strânsa cu renumiti designeri si arhitecti precum Marcello Morandini sau Walter Gropius, Rosenthal reuseste sa imbine in mod perfect traditia si inovatia.

Cele mai noi colectii Rosenthal meets Versace, Asian Dream si Legend of the Dragon, au fost create sub simbolistica dragonului, avand ca surse de inspiratie arta, miturile si legendele din fascinanta lume asiatica. Acestea se regasesc in concept boutique-ul gazduit incepand din aceasta saptamana de magazinul SIMONA.

“Rosenthal, un brand cu o viziune unica, se remarca prin frumusete, perfectiune si eleganta”, a declarat Simona Radulescu, proprietar boutique SIMONA. “Suntem onorati ca putem sa le oferim clientilor nostri o parte din universul magic al acestui brand. Mai mult decât atât, incepand din aceasta primavara in boutique SIMONA se vor regasi si celebrele colectii realizate in colaborare cu prestigioasa casa Versace”, a mai adaugat Simona Radulescu.

La eveniment au luat parte Raluca Lazarut, Ellie White, Corina Barladeanu, Simiona Patruleasa, Albertina Ionescu, Laura Lazar, Laura Cosoi, Livia Dila, Sophia si Olivia Steer.

Scrie un comentariu