News

Vedetele de la “Te cunosc de undeva” au muncit trei luni si nu si-au luat toti banii?

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce s-a scris ca actorii din „Narcisa Salbatica” nu si-au primit nici pana acum banii de la casa productie, iata ca si concurentii de la „Te cunosc de undeva” trec prin aceeasi experienta. Vedetele care au participat la show nu au primit pana acum decat jumatate din bani, sustine Cancan.

CRBL, Delia, Lora, Iulian Vasile, Julia Jianu, Maria Buza, Jorge, Dan Helciug, Andreea Balan, Andrei Aradits, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan isi asteapta inca banii de la casa de productie care a realizat show-ul „Te cunosc de undeva”.

O sursa a declarat pentru Cancan ca artistii au fost platiti doar pe jumtatate pana acum si inca isi asteapta sumele de bani cuvenite.

Banii trebuie sa vina de la casa de productie care a realizat show-ul, aceeasi care le-ar fi datoare si actorilor din telenovela „Narcisa Salbatica”.

De la „Te cunosc de undeva” doar prezentatorii Cosmin Selesi si Alina Puscas sunt exemplu fericite, ei semnand contractul direct cu Antena 1 si fiind singurii care si-au primit toti banii, relateaza Cancan.

Scrie un comentariu