Stiri Interne

Vedetele care participă la noul sezon Ferma

Scris de Ana Kozma

S-au anunțat câteva dintre vedetele care vor participa la noul sezon al reality show-ului Ferma, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. Iată despre cine este vorba!

Vedetele care participă la noul sezon Ferma

Noul sezon Ferma de la Pro TV vine cu schimbări. Nu la capitolul prezentatori, întrucât aceștia vor fi tot Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. De data aceasta însă, reality show-ul va fi Ferma – Orășeni vs. Săteni.

În total vor fi 16 concurenți, vedete mai mult sau mai puțin cunoscute, care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

El este castigatorul Ferma. Avea cel mai mult nevoie de cei 50.000 de euro!

”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește cel mai bine. Ținând cont de stilul de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă”, a anunță Pro TV.

Printre concurenții noului sezon se vor număra Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei. De asemenea, Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică și Alina Pușcău.

Mihaela Rădulescu, corp de Regină Fitness, la 51 de ani

Scrie un comentariu