Stiri externe

Vedetele care au supravietuit dupa ce au luat supradoza de droguri

Scris de Ana Kozma

Numeroase staruri de la Hollywood s-au confruntat, de-a lungul anilor, cu probleme legate de consumul de droguri sau alcool. Iata insa care sunt vedetele care au supravietuit dupa ce au luat supradoza!

Vedetele care au supravietuit dupa ce au luat supradoza de droguri

Sunt extrem de periculoase, dar drogurile nu le sunt deloc straine marilor staruri de la Hollywood. Ba din contra, multe le-au consumat ani de zile. Unele vedete chiar au reusit sa scape de moarte ca prin urechile acului dupa ce au luat supradoza de droguri! Iata-le in continuare pe cateva dintre ele!

In iulie 2018, Demi Lovato a luat o supradoza de heroina. A fost dusa la spital de catre asistenta ei, care a gasit-o inconstienta. In trecut, Demi s-a confruntat cu probleme de alimentatie si tulburare bipolara. De asemenea, s-a luptat cu dependenta de alcool si droguri. A intrat la dezintoxicare imediat dupa supradoza. In prezent, nu mai consuma substante interzise.

Eminem a dezvaluit, in paginile volumului Not Afraid: The Evolution of Eminem, ca a fost dependent de medicamente pe baza de prescriptie, precum Vicodin. Spune ca lua cel putin 30 de pastile pe zi si ca in 2007 era sa moara in urma unei supradoze. A fost insa tratat la timp de medici.

In ianuarie 2012, Demi Moore a suferit o convulsie dupa ce a inhalat oxid de azot. Cu doar 2 luni inainte, descoperise ca sotul ei din acea vree, Ashton Kutcher, o insela.

Pe vremea cand avea doar 15 ani, Pink a luat o supradoza de droguri si era cat pe ce sa moara. A fost insa norocoasa si a scapat cu viata. In prezent, spune ca nu mai consuma substante interzise. Singura placere la care nu renunta este vinul, din cand in cand.

Alic Baldwin a luat o supradoza in anul 1985, o perioada in care consumul de droguri era la ordinea zilei in viata sa. S-a speriat insa foarte tare cand a trecut pe langa moarte. Iar acest lucru l-a determinat sa renunte la substantele interzise.

Brad Pitt spune totul despre problemele lui cu alcoolul si drogurile!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu