Stiri Interne

Vedetele au protestat aseara in Piata Universitatii!

Scris de Administrator

Vedetele s-au alaturat ieri oamenilor obisnuiti nu doar la sectiile de votare, unele dintre ele iesind chiar si la protestele ce au avut loc seara trecuta in centrul Bucurestiului. Iata despre cine este vorba!

vedete-proteste

Vedetele autohtone au demonstrat ieri ca, atunci cand vine vorba despre viitorul Romaniei, dau dovada de spirit civic si se alatura oamenilor obisnuiti pentru a face o schimbare. Asa s-a intamplat seara trecuta, cand mai multe persoane publice au iesit la protestele ce au avut loc in centrul Bucurestiului.

draghia-proteste2

Vladimir Draghia a postat pe pagina lui oficiala de Facebook cateva imagini realizate in timpul protestelor de aseara.

ioana-blaj-ducu-ion-proteste

Nici Ioana Blaj si Ducu Ion nu au stat ieri in casa, asta cu toate ca actrita se afla deja in ultimul trimestru de sarcina.

dragos-bucur-dana-nalbaru-proteste

Printre cei care au iesit in Piata Universitatii pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis s-au numarat si Dragos Bucur, Dana Nalbaru si fiica lor, Sofia.

tudor-chirila-proteste1

Si Tudor Chirila a iesit ieri in Piata Victoriei si Piata Universitatii pentru a-si exprima solidaritatea fata de romanii din Diaspora care nu au avut posibilitatea de a-si exercita dreptul la vot sau au fost nevoiti sa astepte ore intregi la cozi interminabile pentru a o face.

Scrie un comentariu