News Special

ADPM Special! Cand vedetele au pozat in lenjerie intima pentru multi bani!

Scris de Administrator

Cand vine vorba despre Hollywood, fiecare trebuie sa inceapa de undeva. Unele staruri si-au inceput cariera lucrand ca si modele de lenjereie intima, in vreme ce altele au asteptat sa devina celebre si abia apoi au renuntat la haine de dragul pictorialelor. Iata cateva staruri in ipostaze in care poate nu credeai ca ai sa le vezi vreodata

 

Geena Davis pentru catalogul Victoria’s Secret (anii 1980)

Inteligenta, inalta si dornica de a deveni actrita, Geena Davis si-a inceput cariera ca si model inNew York, Fotografiile fierbinti i-au deschis multe usi tinerei Geena, inclusiv cea catre rolul din “Tootsie”.

Antonio Sabato Jr. pentru Calvin Klein (1990)

Frumuselul actor a castigat o multime de admiratoare dupa ce a pozat in 1990 pentru colectia de lenjerie intima Calvin Klein. A urmat apoi rolul din serialul de televiziune “General Hospital”.

 

Ashton Kutcher pentru Abercrombie and Fitch (1998)

In 1997, pe cand studia ingineria biochimica la Universitatea din Iowa si lucra la fabrica General Mills, Kutcher a intrat intr-un concurs de modelling si a castigat o excursie la New York.

La doar 3 zile dupa ce a ajuns inNew York, el a semnat un contract cu agentia de modele “Next” si a inceput sa prezinte pe podiumurile din Milano siParis. De asemenea, a aparut in reclama pentru Calvin Klein Jeans.

Ashton s-a dezbracat pentru o alta reclama in 1998, de data aceasta la  Abercrombie and Fitch. Restul e istorie!

 

Robert Pattinson (2003)

Da, acesta este Robert Pattinson! Superstarul dupa care suspina milioane de femei din intreaga lume… Aceasta sedinta foto a fost realizata in 2003 pentru o revista fashion dinChina.

 

Hilary Swank pentru Calvin Klein (2006)

Modelul de lenjerie intima din aceasta fotografie este chiar Hilary Swank. Aceasta reclama este singura pe care Hilary o realizase vreodata in calitate de model… pana in 2006!

 

Eva Mendes pentru Calvin Klein (2009)

Poate ca aceste fotografii incendiare realizate de Steven Klein au fost cele care l-au facut pe Ryan Gosling sa se indragosteasca pana peste cap de Eva Mendes.

 

Zoe Saldana pentru Calvin Klein (2010)

Zoe Saldana era deja o vedeta incontestabila in cinematografie atunci cand a hotarat sa renunte la haine pentru a face reclama sutienului “Envy” semnat Calvin Klein.

 

Megan Fox pentru Armani (2011)

Se pare ca in ultima vreme trendul laHollywoodeste cam asa: intai ajungi celebra, iar apoi incepi sa lucrezi ca model de lenjerie intima. Cam asa a facut si Megan Fox cand, in 2011, a aparut incampaniade promovare a colectiei Emporio Armani Underwear.

Scrie un comentariu