Evenimente

Vedetele au petrecut Halloween alaturi de copiii lor in parcul Zorky’s Planet din AFI Mall

Scris de Alexandru Manea

Vedetele au petrecut Halloween alaturi de copiii lor in cadrul unui mare eveniment desfasurat in cunoscutul parc de distractii Zorky’s Planet din AFI Mall Cotroceni.

Vedetele au petrecut Halloween alaturi de copiii lor in parcul Zorky’s Planet

Prezenta printre invitati, dar si pentru a sustine un super recital, Anda Adam si-a facut aparitia intr-o rochie albastra de printesa, precum Elsa, indragitul personaj din celebrul film de animatie Frozen. Artista a sosit la petrecere alaturi de fiia ei, Evelin, micuta, in varsta de trei ani, purtand o costumatie identica cu cea a mamei sale.

Evelin a facut, de altfel, senzatie pe scena parcului din AFI Mall, dansand alaturi de mama ei si oferind primul sau recital. Micuta a fredonat una din piesele mamei sale, precum si un cantecel pentru copii, starnind emotie printre sutele de oameni prezenti in public. Evelin s-a distrat apoi, alaturi de o prietena, in masinutele tamponabile si in jocurile mecanice ale parcului.

La eveniment au participat si alte vedete cunoscute alaturi de copiii lor.

Andreea Banica a oferit una din rarele sale aparitii publice alaturi de fetita ei, Sofia (9 ani), si de baiatul ei, Noah (2 ani). Impreuna s-au distrat in atractiile parcului, in carusel, in simulatoarele 4D, la roata magica norocoasa, castigand tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucariile lor preferate.

Amalia Enache a sosit alaturi de fiica ei, Alma. Micuta de doi ani s-a plimbat cu trenuletul si a condus masinute decapotabile si chiar un autobuz londonez in miniatura.

Ellie White si cei doi copii ai sai, Mihai si Maria, s-au jucat hockey de masa, s-au dat in roller coaster si au calatorit in spatiu in simulatoarele 4D.

La fel au procedat si Adina Halas si fiul ei, Serghei, acesta castigand jucaria lui din plus preferata odata ce a dovedit cat de dibace este la jucat hockey de masa.

Oana Ionita a participat la eveniment alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Micutul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de testoasa ninja, iar Isabel a oferit pe scena un superb numar de gimnastica ritmica, dovedind ca mosteneste talentul in dans de la mama ei. De altfel, Oana Ionita a intrat in atmosfera electrizanta a petrecerii si i-a invatat pe copiii prezenti la eveniment cateva miscari de dans pe muzica antrenanta ce rasuna din boxe.

Patrizia Paglieri si fiul ei, Francesco, au preferat atractiile potrivite varstei lor si s-au dat in roller coaster si in masinile tamponabile.

Eli Roman a avut grija ca fiul ei, Andrei, sa aiba unul din cele mai impresionate costume de Halloween: Ironman.

Diana Bisinicu s-a distrat alaturi de fiica ei, Riana, in mai multe atractii Zorky’s Planet, printre care Convoy, Derby si celebrul roller coaster.

La fel au procedat si Diana Bart, Livia Graur si handbalista Narcisa Lecusanu, fiecare alaturi de copiii lor.

Sutele de oameni prezenti la petrecerea cu intrare libera de la Zorkys Planet s-au bucurat de o atmosfera de Halloween de neuitat. Parcul a fost decorat cu panze de paianjen, fantome, vrajitoare, dovleci, iar personaje de poveste si mascotele parcului au defilat prin multime, invitand participantii la dans si voie buna.

Andreea Mantea, fericire maxima alaturi de baiatul ei, la joaca in parcul Zorky’s Planet din AFI

Zorky’s Planet este cel mai mare parc de distractii indoor din Romania. Situat la etaul 1 al AFI Mall Cotroceni, parcul detine zeci de atractii pentru copiii de toate varstele: jocuri mecanice, simulatoare 4D, masinute tamponabile, trenulet, carusel, trambuline, Derby, precum si renumitul roller coaster, singurul prezent intr-un centru comercial la noi in tara.

Vedetele au petrecut 1 aprilie alaturi de copiii lor la Zorky’s Planet

Scrie un comentariu