Evenimente

Vedetele au petrecut 1 aprilie alaturi de copiii lor la Zorky’s Planet

Scris de Alexandru Manea

Sute de parinti si copii, printre care si vedete cunoscute din showbiz alaturi de cei mici ai lor, au petrecut ziua de 1 aprilie participand la petrecerea Marea Pacaleala ce a avut loc duminica la pranz la Zorky’s Planet, cel mai mare parc de disctractii indoor din Romania, situat in AFI Cotroceni.

Vedetele au petrecut 1 aprilie alaturi de copiii lor la Zorky’s Planet

Timp de aproape trei ore, copiii au asistat la un show de muzica, dans si magie, s-au pozat alaturi de mascotele Zorky si s-au jucat la zecile de aparate mecanice, electronice si simulatoare 4D din incinta parcului.

Anca Serea a sosit la petrecere alaturi de patru dintre copiii sai, Sarah, Noah, Ava si Moise. Cei mici s-au aventurat in atractiile specifice varstei lor. Noah si Moise s-au urcat in trenul de poveste din locatie si la volanul unei decapotabile vintage. Ava si Sarah au preferat sa se joace la masa de hochei Hello Kitty.

Oana Ionita a participat la petrecere alaturi de sotul ei si de cei doi copii ai lor. Micutii au preferat sa se joace in simulatoarele 4D, si sa se dea in faimosul roller coaster, singurul construit intr-un mall in Europa de Est.

Carmen Negoita a ajuns la eveniment alaturi de baiatul ei, Harry, si de trei nepotele, acestea din urma urcand pe scena pentru a dansa si a bate la tobele bongo, alaturi de altii copii si de muzicienii prezenti la petrecere.

Andreea Perju a jucat, alaturi de cele doua fiice ale sale, hockey de masa, ruleta multicolora, s-au plimbat cu trenuletul si au condus masinutele tamponabile.

Giulia Anghelescu a jucat Derby alaturi de sotul ei, Vlad, si de fiica lor cea mare, Antonia, precum si hockey si fotbal de masa.

Giulia Nahmany a avut una din rarele sale aparitii publice din ultimul an, fiind prezenta la petrecerea de la Zorky’s alaturi de cele doua fiice ale sale.

La eveniment au mai participat Kinga Varga, precum si bloggeri si reprezentanti Mass Media alaturi de copiii lor.

Petrecerea de 1 aprilie deschide seria de evenimente speciale ce va avea loc in aceasta primavara in celebrul parc situat la etajul 1 al AFI Mall Cotroceni, care a fost dotat recent cu noi atractii pentru cei mici, printre care si jocuri de ultima generatie de la SEGA.

Sorin Dutoiu (YOLO Media), Lucia Prajisteanu (Britta Brading) si Christian Stan (YOLO Media)

Zorky’s Planet este parcul de distractii preferat inclusiv de vedetele din Romania, printre cei care si-au bucurat copiii aducandu-i aici numarandu-se si Andreea Marin, Anda Adam, Corina, Andreea Mantea, Ellie White, Cove.

Andreea Mantea, fericire maxima alaturi de baiatul ei, la joaca in parcul Zorky’s Planet din AFI

Scrie un comentariu