ADPM Beauty ADPM Coffee Break Evenimente

Vedetele au descoperit cum pot avea un par vopsit sanatos si stralucitor

Scris de Alexandru Manea

Vedete indragite din showbiz, precum Andreea Balan, Simona Patruleasa, Amalia Enache, Adina Halas, Andreea Perju, Sonia Argint Ionescu, Cristina Cioran, Alexandra Ungureanu, bloggeri si influenceri au descoperit produsele din gama Moroccanoil Color Complete ce protejeaza sanatatea parului vopsit si ii potenteaza culoarea.

Vedetele au descoperit cum pot avea un par vopsit sanatos si stralucitor

Celebritatile au putut testa eficienta produselor si s-au lasat pe mainile dibace ale lui Angelo Fraccica, Creative Design Team Educator, acesta realizand coafuri impresionante.

Diana Baicu, Angelo Fraccica si Amalia Enache

Andreea Balan si Alexandra Ungureanu

Adina Halas

Sorin Dutoiu (YOLO Media), Andreea Balan, Christian Stan (YOLO Media) si Alexandra Ungureanu

Andreea Perju si Sorin Dutoiu

Cristina Cioran si Simona Patruleasa

Gabriela Simion

Colectia Moroccanoil Color Complete, prima incursiune a renumitului brand in zona de colorare, ofera o abordare revolutionara, de 360°, pentru  ingrijirea culorii. Produsele, ce pot fi folosite atat in salon cat si acasa, combat o arie larga de surse care duc la degradarea, matuirea si schimbaea nuantei parului vopsit.

Moroccanoil Color Complete este prima colectie inovatoare de acest tip din lume, avand in spate proprietati tehnologice avansate. Se combate astfel orice sursa ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimica, deteriorarea mecanica, oxidarea, dar si deteriorarea cauzata de utilizarea instrumentelor fierbinti (placa, uscator etc). Toate acestea afecteaza parul vopsit, iar culoarea isi pierde din amplitudine si vibratie.

Continuand traditia tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima data, in exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regaseste in toate cele 5 produse. Este o tehnologie unica, super avansata, ce infuzeaza ulei de argan profund in cortexul firului de par, simultan ajutand la repararea si la sigilarea cuticulei (firul de par retinand din vopsea cantitatea optima necesara unei culori perfecte).

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU SALON:

Serviciul revolutionar  Moroccanoil Color Complete incepe in salon prin folosirea a doua produse care conlucreaza intr-o perfecta sinergie pentru absorbtia si potentarea maxima a culorii:

PASUL 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME

Primul pas pentru regimul din salon este ChromaTech PRIME, care ajuta la maximizarea depozitului de culoare si egalizeaza porozitatea parului pentru rezultate uniforme, in timp ce calmeaza scalpul pentru un minim de disconfort in timpul serviciului de colorare.

PASUL 2:  Moroccanoil ChromaTech POST

Dupa realizarea serviciului de colorare, ChromaTech POST este un pas esential in sigilarea culorii, pentru o mentinere pe termen lung, actionand ca un scut ce repara atat sursele de deteriorare mecanica cat si cele chimice.  Bazandu-se pe o tehnologie inovatoare COLORLINK™, acest serviciu vital de post-colorare ajuta la realizarea unei matrice in structura de cheratina a parului, captand culoare, in timp ce formeaza un scut protector care nu o lasa sa se piarda.

 

Alina Tanasa

Andreea Perju

 

Simona Patruleasa

Sonia Argint Ionescu

Diana Baicu (Director General Top Line Romania) si Cristina Herea

Marisa Paloma si Cristina Bombeanu (Marketing Manager Top Line)

Alexandra Ungureanu

PRODUSELE REVOLUtIONARE PENTRU ACASa

Pentru a prelungi rezultatele obtinute in salon, regimul continua acasa cu o rutina simpla pentru mentinerea si protejarea culorii.

PAsII 3 & 4:  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml

Pret: sampon – 131 lei, conditioner – 136 lei (www.toplineshop.ro)

Foarte important de mentionat este faptul ca regimul Color Complete pentru acasa, care incepe cu Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner contine tehnologia exclusiva COLORLINK™, o tehnologie cu proprietati continue de reparare si refacere a parului dupa un serviciu de colorare. Acest duo puternic lucreaza in sinergie si hraneste intr-un mod impresionant, ajutand astfel la imbunatatirea calitatii parului, rezultatul fiind o culoare vibranta.

PASUL 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160ml / Pret: 158 lei

La final, pentru o maxima preventie a matuirii culorii, se utilizeaza  Moroccanoil Protect & Prevent Spray ce actioneaza ca un conditioner leave-in ce protejeaza si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi generati de poluare si factorii stresori din mediul inconjurator, cum sunt razele UV. Dupa fiecare utilizare, parul isi recapata din ce in ce mai multa stralucire si culoarea arata fresh si luminoasa.

 

PROPRIETatI TEHNOLOGICE:

Avand incorporate 2 noi tehnologii revolutionare, ArganID™ si COLORLINK™, regimul Colectiei Moroccanoil Color Complete incepe in salon si se continua acasa, corectand si protejand integritatea parului pentru o maxima protectie si retentie a culorii.

ArganID

Aceasta tehnologie exclusiva se regaseste in toate cele 5 produse ale Colectiei Moroccanoil Color Complete, bazandu-se pe un sistem revolutionar ce livreaza ulei de argan micro-incapsulat care tinteste la fix parul colorat si deteriorat.

  • Micro capsulele incarcate pozitiv sunt atrase de fibrele capilare incarcate negativ, astfel o microcapsula infuzata cu ulei de argan are abilitatea de a livra ulei de argan adanc in cortex in proportie de 99.6%.
  • Rezultatul este ca fiecare suvita de par deteriorata este reparata din interior catre exterior. Astfel, culoarea este uniforma si sigilata; stralucirea si pastrarea culorii este garantata in timp.

COLORLINK

Aceasta puternics tehnologie se regaseste in produsele de salon ChromaTech POST si Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner si are ca tinta repararea chimica si mecanica pentru o retentie a culorii mega avansata.

Reparare mecanica:

  • ArganID™:  o tehnologie cu microparticule patentata de Moroccanoil care se bazeaza pe atractia ionica pentru a infuza ulei de argan adanc in cortex, in timp ce repara si sigileaza.

 

  • Polimeri de protectie a culorii: formeaza o protectie hidrofobica, care ajuta parul la fel ca un scut, impotriva apei care spala culoarea, formand un sigiliu.

 

Repararea chimica:

  • Derivat avansat din glucoza:  creat special pentru a reface legaturile deteriorate din structura de keratina, astfel parul isi recapata integritatea, iar culoarea este la fel ca in ziua vopsirii – vibranta si stralucitoare, chiar si dupa 3 saptamani.

Produsele Moroccanoil Color Continue au fost desemnate “Best Hair Color Products 2019”

 

 

PRODUSE NOI MOROCCANOIL

 

NIGHT SERUM – 100ml

Pret: 446 lei

 

Atunci cand ne gandim la ingrijirea cu un serum de noapte, primul lucru care ne vine in minte este tenul. Dar de ce nu ne gandim si la corpul nostru? –  in special, bratele, picioarele, abdomenul si pieptul, zonele care sunt predispuse la deshidratare si relaxare cutanata.

in timpul noptii este cel mai eficient sa ne tratam corpul, fiind momentul in care pielea se reface dupa agresiunea din timpul zilei!

 

Ce este:

  • Un serum luxos, pentru corp, care confera fermitate, catifeleaza si hidrateaza intens in timpul somnului.

Ce face:

  • Un serum extrem de concentrat ce actioneaza pe timpul noptii; reface elasticitatea pielii.

Cum actioneaza:

  • Un mix de uleiuri antioxodante – ulei de Argan si Tsubaki care livreaza activi esentiali ce confera fermitate si hranesc pielea.
  • Extractele de busuioc protejeaza pielea de factorii de stress din mediul inconjurator.
  • Vitamina C ajuta la fortifierea si catifelarea pielii, pentru o infatisare tanara si stralucitoare.

 

SPRING KITS – MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM

 

4 kituri in editie limitata, special create pentru primavara 2019.

Kiturile contin 2 produse in varianta full size si un produs cadou in varianta travel size.

Moroccanoil Beauty in Bloom Color Complete  – pret 268 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Volume – pret 266 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Hydrating – pret 258 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Repair  – pret 258 lei

 

 

 

GYM ESSENTIAL – un kit super util pentru toti pasionatii de sala. Contine produse in varianta travel size, ideale pentru un styling rapid dupa orice activitate in sala de sport: sampon uscat si ulei tratament, in variantele dark si light. Fiecare kit vine insotit de o sticla speciala pentru apa.

Gym Essential Dark hair – pret 128 lei

Gym Essential Light hair – pret 128 lei

 

 

Produsele Moroccanoil sunt distribuite de Top Line Romania si sunt disponibile in magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

Scrie un comentariu