ADPM Beauty Evenimente Stiri Interne

Vedetele au descoperit 3 coafuri în trend pentru sărbători, recomandate de stiliștii Moroccanoil

Scris de Ana Kozma

Sărbătorile de iarnă se apropie iar, anul acesta, indiferent că vom petrece acasă ori în alt loc special, acordăm o atenție deosebită look-ului nostru. Specialiștii internaționali Moroccanoil, care dictează an de an trendurile internaționale, le-au prezentat stiliștilor din România, prin video-conferință, trei coafuri în vogă, ce pot fi realizate folosind apreciatele produse profesionale Moroccanoil.

Vedetele au descoperit 3 coafuri în trend pentru sărbători, recomandate de stiliștii Moroccanoil

Totul s-a derulat în cadrul unui webinar special organizat la Academia Top Line, de Top Line România, compania care distribuie produsele Moroccanoil la nivel național.

Angelo Fraccica – Creative Team Ambassador Moroccanoil – s-a conectat online, pe zoom, din Germania, cu stiliști din București și din alte orașe ale țării.

În cadrul webinarului au fost prezentate 3 look-uri noi, sub conceptul Mane Event, inspirate de coama leului, coafuri create special pentru a fi versatile, ușor de adaptat pentru orice tipologie de client, și care se pot purta atât la o întâlnire business, cât și la evenimente speciale și la gale.

Respectând măsurile de siguranță, 9 stiliști au aplicat tendințele lucrând pe capete de manechin, având în tot acest timp o interacțiune online cu Angelo Fracicca, acesta putând să-i ghideze pentru a respecta corectitudinea tehnicii. Ceilalți stiliști din țară s-au conectat online și au exersat simultan cu cei prezenți la Academia Top Line.

Ulterior, vedete cunoscute din showbiz și influenceri (Amalia Enache, Sonia Argint Ionescu, Andreea Antonescu, Mirela Bucovicean), au vizitat pe rând Academia Top Line și au descoperit și chiar testat noile look-uri realizate cu produsele Moroccanoil.

4 kit-uri de produse Moroccanoil, cadouri ideale pentru sărbători

În aceeași zi, Top Line a prezentat noile seturi de produse Moroccanoil, ce pot reprezenta un cadou ideal pentru cei dragi de sărbători. Kit-urile, disponibile în magazinul Top Line din București, și pe www.toplineshop.ro, sunt adaptate necesităților fiecărui tip de păr:

REPAIR – pentru păr degradat, lipsit de vitalitate. Conține Moisture Repair Shampoo & Conditioner 250ml + Restorative Hair Mask 75ml + Moroccanoil Treatment 25ml

SMOOTH – pentru păr dezordonat, greu de coafat. Conține Smoothing Shampoo & Conditioner 250ml + Smoothing Lotion 75ml + Moroccanoil Treatment 25ml

HYDRATION – pentru păr normal. Conține Hydrating Shampoo & Conditioner 250ml + Intense Hydrating Mask 75ml + Moroccanoil Treatment 25ml

VOLUME – pentru păr fin, lipsit de volum. Conține Extra Volume Shampoo & Conditioner 250ml + Weightless Hydrating Mask 75ml + Moroccanoil Treatment Light 25ml

Cele mai mari discounturi din an, la Top Beauty Trade Show

Webinarul a fost una din acțiunile organizate de Top Line pentru specialiștii din industria de beauty din România, și s-a derulat în cadrul Top Beauty Trade Show, evenimentul anual ce include cele mai mari reduceri din an la produsele distribuite de Top Line, webinarii și training-uri online pentru specialiști.

Top Beauty Trade Show a debutat sâmbătă, 31 octombrie, și durează până duminică, 8 noiembrie.

Pasionații de produse de îngrijire profesionale au vizitat deja magazinul Top Line din București, respectând reguli de distanțare fizică, accesul în locație fiind limitat la un anumit număr de vizitatori simultan.

Aceștia au cumpărat produsele preferate online la reduceri de până la 70%, produse aparținând unor branduri de top precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Academie, Tigi, Joico, Kevin.Murphy, Dermia, Goldwell, Mary Kohr, CND, Kryolan și multe altele.

Albertina Ionescu, Amalia Enache, Sonia Argint Ionescu, Anca Ciota, Ela Crăciun, Larisa Lupoaea, Diana Vișănescu, Andreea Antonescu, Mirela Bucovicean au vizitat magazinul Top Line în primele zile ale Top Beauty Trade Show și au achiziționat produsele preferate la mari discounturi.

În plus, au adus, spre reciclare, la Sustainability Corner, din magazinul Top Line, recipiente de plastic ale unor produse cosmetice folosite. La fel au procedat și alți clienți, ei primind, în schimbul acestui gest lăudabil, un cadou special Top Line atunci când achită la casă produsele achiziționate.

Top Beauty Trade Show este, timp de 10 zile, o experiență de beauty inedită ce include: un preview al tendințelor 2021, cu focus pe Clean Beauty, cele mai mari discounturi din an, lansări de produse și webinarii, unde invitații speciali din țară și străinătate prezintă cele mai recente tehnologii din industria de înfrumusețare.

Reducerile de până la 70% continua până duminică, 8 noiembrie, în magazinul Top Line din București, și pe www.toplineshop.ro.

S-au lansat mastile de par Moroccanoil care repara, protejează si ofera culori in trend

Scrie un comentariu