Evenimente News

Vedetele au dat startul cumparaturilor de la H&M! Vezi 26 de fotografii de la eveniment!

Scris de Christian Stan

Joia trecuta, kilometrul 0 al shopping-ului in Bucuresti a fost un hot spot pentru celebritat si presa, care s-au adunat la evenimentul dinaintea lansarii H&M in Romania. La ora 8 seara aproximativ 1.200 de invitati au avut in sfarsit ocazia de a face cumparaturi in magazinul din Unirea Shopping Center care are o suprafata de 2.500 mp si cuprinde toate colectiile H&M.

VIP-urile invitate joi seara la evenimentul ce a marcat venirea brandului H&M in Romania au avut ocazia de a descoperi creatiile clasice, reinventate pentru aceasta primavara si materialele si formele functionale care alcatuiesc cea mai noua colectie H&M.

Celebritati din lumea modei, a muzicii si a filmului au fost prezente la eveniment. Printre ele si Andreea Raicu, Laura Cosoi, Andi Moisescu, Smiley, Iulia Vantur, Andreea Esca, Maria Marinescu, Maria Dinulescu, Tania Budi, Laura Lazar, Amalia Enache, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Adela Popescu si Radu Valcan.

Acestora li s-au adaugat jurnalisti, lume mondena, stilisti si blogeri de moda. Prin muzica sa excelenta, DJ-ul britanic Tom Wilson a creat atmosfera perfecta de shopping. Petrecerea s-a încheiat la miezul noptii, dupa 4 ore de shopping intens.

Scrie un comentariu