Evenimente

Vedetele au celebrat cele mai iconice si influente femei din lume, la Bucuresti

Scris de Alexandru Manea

Sase din cele mai iconice si influente femei din istorie au reprezentat tema unui eveniment organizat joi seara la The Grand-JW Marriott din Bucuresti, manifestare la care au luat parte mai multe vedete din showbiz.

vedete-marriott

La The Grand-JW Marriott a avut loc aseara un eveniment ce a celebrat sase din cele mai iconice si influente femei din istorie.

Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potrete feminine pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.

Printre invitati s-au aflat si vedete din showbiz, precum Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur (Prima TV), Sonia Argint Ionescu, Adina Halas Hungeanu, Diana Bart, Dalia Pusca, Cristina Soloc, Corina Chiriac.

Adina Halas Hungeanu

Adina HalasAnca Serea

Anca SereaCamelia Baltoi (Digi24)

Camelia Baltoi (Digi 24)Corina Chiriac

Corina ChiriacCristina Soloc (TVR)

Cristina SolocDalia Pusca

Dalia PuscaDiana Bart

Diana Bart

Personalitatile alese drept muze ale acestei manifestari, implicate in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi.

eveniment Livia Dila, Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Livia Dila si Tatiana ErnuteanuMaria Radu

Maria RaduMihaela Mancila, Andrei Nourescu

Mihaela Mancila si Andrei NourescuSonia Argint Ionescu

Sonia Argint IonescuTily Niculae

Tili Niculae

Invitata speciala a evenimentului prezentat de Sonia Argint Ionescu a fost Adina Nanu, profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX – XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole.

Aceasta a captivat publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Foto: Cristian Duminecioiu

Scrie un comentariu