Stiri Interne

Vedetele Antenei s-au unit pentru a deplange confiscarea sediilor! Iata ce au de gand sa faca duminica!

Scris de Alexandru Manea

Vedetele Antena 1 si Antena 3 s-au strans aseara in platoul emisinii lui Mihai Gadea in semn de solidaritate plangand decizia confiscarii de catre stat a sediilor televiziunilor, odata cu intemnitarea patronului lor, Dan Voiculescu.

antena-3-protest

Au primit sute de mesaje de sustinere din partea telespectatorilor si au explicat ce efect are decizia asupra bunei desfasurari a activitatii lor profesionale.

Directorul postului de stiri, Mircea Badea, a declarat ca aceasta zi este cea mai trista din viata sa si a anuntat ca duminica, incepand cu ora 17, va fi prezent in fata Palatului Cotroceni, pentru a face o „plimbare”.

„Ma voi duce sa ma plimb. Este formula care a functionat exact acum doi ani, cand s-au furat 7,4 milioane de voturi si oamenii au iesit sa se plimbe, din pacate nu foarte multi. Daca ar fi iesit suficient de multa lume, Basescu ar fi fost acum la puscarie”, a spus el, subliniind ca nu instiga la proteste:

mircea-badea-cna

„Nu chem pe nimeni sa se plimbe cu mine, eu singur ma duc”, a adaugat el.

Colegii lui au anuntat ca il sustin.

Pe de alta parte, fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, a oferit o declaratie oficiala prin care isi exprima punctul de vedere privind arestarea tatalui sau.

camelia-voiculescu01

“Ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza nu doar practicile justitiei intr-o tara democratica, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atat de invocat tocmai de catre cei care nesocotesc legea. Astazi, printr-o incalcare flagranta a drepturilor la un proces corect, tatal meu plateste pentru ca presa sa nu fie monocolora in Romania. Pentru curaj.

Combaterea constanta a unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de romani, regim care a umilit si nedreptatit o multime de oameni, nu poate fi insa oprita prin acest abuz samavolnic. Jurnalistii acestui Grup, pe care tatal meu l-a fondat acum mai bine de douazeci de ani si care a devenit cea mai puternica platforma de media din Romania, vor continua sa rosteasca adevaruri despre un sistem care vrea sa confiste demnitatea.

camelia-dan-voiculescu

Puterea acestui Grup a fost construita cu girul de incredere al publicului, care ne-a onorat si ne-a confirmat misiunea noastra jurnalistica. Milioane de oameni au putut urmari, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este incalcata de oamenii legii, cum libertatea este vanduta, devenind martori ai crearii unui sistem inchis, care calca in picioare drepturi si libertati elementare. (…) Va incredintez ca tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila. A luptat, cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui regim care aminteste din ce in ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mandra de el!”.

Scrie un comentariu