Carusel Stiri Interne

Au fugit departe de tara! Ce destinatii au ales vedetele in ianuarie!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Delia Matache , Adela Popescu si Radu Valcan sunt cateva dintre vedetele care au ales sa plece in vacanta de iarna, dupa Revelion, departe, in tarile calde. Iata in ce destinatii au decis sa se relaxeze.

vedete-vacante-exotice

Fie ca au plecat imediat dupa Craciun, fie la inceput de ianuarie, multe vedete din showbiz-ul romanesc au ales destinatii exotice, indepartate pentru vacanta lor de iarna.

mihaela-radulescu-dana-budeanu-maldive

mihaela-radulescu2

Mihaela Radulescu a ajuns in Maldive alaturi de un grup de prieteni, printre care s-a aflat si buna ei prietena, Dana Budeanu. A fost prima vacanta a Mihaelei, de acest tip, intr-o tara atat de indepartata. Dupa Maldive, Mihaela a ales o alta destinatie: a plecat alaturi de Dani Otil in Kenia, urmand sa se bucure , se pare, de peisajele extraordinare din Zanzibar si Tanzania.

andreea-raicu-brazilia

andreea-raicu-brazilia-1

andreea-raicu-brazilia-2

Andreea Raicu a ajuns la sfarsitului lui 2013 in „paradis”. Cel putin asa a catalogat ea destinatia de vacanta cu care a pasit in 2014. Vedeta Prima TV s-a bucurat de un sejur relaxant intr-un resort pe tarmul Oceanului Atlantic, in Brazilia.

delia-thailanda

delia-thailanda-1

delia-casat-thailanda

delia-pat-thailanda

Delia Matache a ales, din nou, Thailanda. Alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu, artista a revenit in Phuket, unde au pornit in explorarea … insulelor salbatice. Au ajuns astfel din nou in locul lor preferat, plaja superba de pe insula Phi Phi.

adela-popescu-radu-valcan-thailanda

adela-popescu-radu-valcan-thailanda-1

adela-popescu-thailanda-1

Adela Popescu si Radu Valcan au ales, la randul lor, din nou, Thailanda. Au stat cateva zile in Bangkok, ocazie cu care s-au aventurat pe strazile pline de comercianti ambulanti, sau in celebra piata plutitoare, urmand ca apoi sa ajunga pe plajele superbe din Oceanul Indian.

Scrie un comentariu