News Special

Special ADPM! Vedete transformate in papusi!

Scris de Christian Stan

Sunt multe moduri de a fi imortalizat atunci cand esti o celebritate, insa sunt putine starurile cele care se bucura de transformarea lor in papusi. Iata lista starurilor care vor continua sa fie mereu tineri, sub forma unor papusi haioase!

Pe langa onorariile pe care le primesc pentru filme sau concerte, starurile primesc bani acum si de la companiile producatoare de jucarii, pentru a fi transformate in papusi. Aceasta industrie valoreaza deja miliarde si creste de la un an la altul. Papusile Robert Pattinson si Taylor Lautner l-au inlocuit pe faimosul Ken si au devenit accesoriul preferat de joaca al fetitelor din intreaga lume.

Katy Perry este ultima vedeta care se bucura de o papusa, aceasta fiind lansata de compania producatoare a papusilor Barbie. Brandul Mattel a creat o papusa Katy Perry sub forma unei briose, iar papusa va fi scoasa la licitatie in beneficiul unei organizatii ce ii sprijina pe tinerii bolnavi de HIV.

Pentru aceeasi licitatie, compania Mattel a creat si o papusa Nicki Minaj, ce poarta la gat un colier Barbie cu diamante. Este stiut faptul ca Nicki Minaj este o colectionara de papus Barbie, astfel ca aceasta si-a dat imediat acordul pentru ca imaginea sa-i fie folosita in crearea unei astfel de papusi. Pretul lui Nicki Minaj sub forma de jucarie incepe de la 1000 de dolari.

Cand un film precum „Twilight” devine un fenomen mondial, iar toate fetitele sunt indragostite de Robert Pattinson, lansarea unei papusi dupa chipul si asemanarea actorului s-a dovedit a fi o miscare buna de marketing. Papusa Robert Pattinson l-a incluit cu brio pe Ken, sotul lui Barbie, care se afla in peisaj deja de vreo cateva decade.

Fetitele care nu viseaza sa fie muscate de un vampir adora atunci un varcolac cu abdomen de fier, astfel ca si papusa Taylor Lautner s-a bucurat de mare succes. In prima zi de lansare s-au vandut in jur de 40.000 de exemplare din aceasta papusa, iar cifrele sunt doar pentru Statele Unite.

Papusa Beyonce a fost lansata in urma cu ani buni, cand inca artista facea parte din trupa Destiny’s Child. De remarcat insa ca Beyonce arata mai bine decat varianta ei din plastic, iar papusa poate reprezenta in viitor un partener de joaca pentru fetita pe care artista o asteapta sa soseasca pe lume.

Kate Winslet poate fi ultima vedeta la care te-ai astepta sa aiba propria ei papusa lansata pe piata, insa daca este sa te gandesti la succesul pe care l-a avut filmul „Titanic” acest lucru pare justificat. Imediat dupa lansarea peliculei a aparut papusa Rose, creata de Mattel, care se gaseste acum de vanzare doar pe eBay.

Heidi Klum este supermodel, gazda de reality-show, autor de carti si o femeie de afaceri in toata puterea cuvantului. Nu se putea ca tocmai Heidi Klum sa nu fie transformata intr-o papusa de catre compania Mattel, iar Heidi si papusa ei seamana ca doua picaturi de apa.

Reese Winterspoon a devenit celebra odata cu rolul din filmul „Legaly Blonde”, iar personajul ei Elle Woods a devenit repede sursa de inspiratie pentru o papusa. Dupa ce Reese a jucat in „Walk the Line”, compania Mattel a mai lansat o papusa, inspirata de personajul June Carter, jucat de actrita americana.

Mary-Kate si Ashley Olsen au construit un Imperiu financiar din moda inainte de a ajunge la varsta majoratului, iar cele doua au lansat si o serie de papusi, care s-au bucurat de mare succes.

Cher este o figura cult a muzicii pop de mai multe decade, iar numeroase papusi cu chipul ei au fost lansate pana acum pe piata. Cea mai bine vanduta este papusa inspirata de clipul la piesa „If I Could Turn Back Time”, cand Cher a purtat doar ciorapi din plasa si o jacheta de piele.

Va fi destul de greu pentru Daniel Radcliffe sa scape de „stigmatul” Harry Potter, care il va urmari toata viata. Nu il ajuta nici o serie de papusi Harry Potter, care se vand inca foarte bine in intreaga lume.

Scrie un comentariu