Evenimente

Vedetele s-au intors in timp aseara la Soirees de la Mode! S-au imbracat ca Audrey Hepburn si au facut poze alb negru!

Scris de Administrator

O multime de vedete autohtone, printre care Adela Popescu, Ada Condeescu, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas sau Irina Corduneanu au participat seara trecuta la editia a 14-a Soirees de la Mode, un eveniment dedicate lui Audrey Hepburn.

vedete-soirees-de-la-mode

Soriees de la Mode, editia a 14-a, primul mare eveniment de moda al noului sezon, a avut loc ieri seara la un hotel de lux din Bucuresti. Aceasta noua editie a ales ca sursa generala de inspiratie, pentru toti designerii invitati, marele fashion icon Audrey Hepburn.

Ada Condeescu

Ada Condeescu

Alina Chivulescu

Alina Chivulescu

Alexandra Badoi

Alexandra Badoi

Au fost invitati de Alin Galatescu sa-si prezinte viziunile creative inspirate de Audrey Hepburn un numar de peste 12 designeri. Printre acestia ii regasim pe: Natalia Vasiliev / Agnes Toma / Simona Semen / Marie Ollie / Mirela Fraser / Sandra Galan / Kinga Varga / Florina Ivascu / Norina Stoica / La Chatterie / R’Ias Couture / Rozalia Bot. Cu totii au fost incantati de tema si mai ales de oportunitatea de a ii aduce un omagiu vestimentar acestei mari si indragite personalitati.

Alina Galatescu si Ir

Alin Galatescu si Irina Margareta Nistor

Camelia Baltoi

Camelia Baltoi

Doinita Oancea

Doinita Oancea

Maria Raducanu, compozitoare si interpreta de etno jazz si una dintre cele mai reprezentative figuri ale acestui stil muzical in Romania, a sustinut un concert de exceptie in cadrul evenimentului.

Doru Todorut

Doru Todorut

Eli Roman

Eli Roman

Ingrid Vlasov

Ingrid Vlasov

Au fost prezenti la eveniment peste 250 de persoane, vedete, presa de specialitate si bloggeri, printre ei numarandu-se Adela Popescu, Alina Chivulescu, Ada Condeescu, Doinita Oancea, Dana Savuica, Ingrid Vlasov, Irina Margareta Nistor, Sonia Argint Ionescu (TVR), Eli Roman (Realitatea TV), Irina Corduneanu, Adina Halas, Florin Dobre, Doru Todorut (Deep Central), Camelia Baltoi (DIGI TVA) si Simona Taranu (DIGI TV)

Irina Cordunenau

Irina Corduneanu

Kinga Varga

Kinga Varga

Simona Taranu

Simona Taranu

Scrie un comentariu