Evenimente

Vedete si modele in scaun cu rotile au defilat la Gala Atipic Beauty 2018. Mesajul este emotionant!

Scris de Alexandru Manea

Gala Atipic Beauty 2018 a stralucit joi seara la Palatul Parlamentului. Modele de viata si celebritati si-au dat mana cu amfitrionul Andreea Marin, sustinand o cauza nobila. Gala prezinta an de an cazurile unor femei puternice si ale unor barbati curajosi, care, desi isi petrec viata in scaun cu rotile, dovedesc ca au puterea, demnitatea si ambitia de a reusi in viata sub toate aspectele.

Vedete si modele in scaun cu rotile au defilat la Gala Atipic Beauty 2018. Mesajul este emotionant!

Palatul Parlamentului a gazduit joi seara Gala Atipic Beauty 2018, avandu-i ca Art Director pe Alin Galatescu, initiator Magda Coman si coproducator/amfitrion, Andreea Marin. Evenimentul transmite publicului un mesaj puternic si inspirational: frumusetea e in noi, nu in aparente!

Gala prezinta an de an cazurile unor femei puternice si ale unor barbati curajosi, care, desi isi petrec viata in scaun cu rotile, dovedesc ca au puterea, demnitatea si ambitia de a reusi in viata sub toate aspectele: au familii frumoase, cariere de succes si, mai mult decat atat, au puterea de a trece peste orice impas in viata si de preconceptii sociale fara a se lamenta.

“Am acceptat cu bucurie sa ma implic pro-bono, inca de acum cativa ani, intai doar ca gazda a Galei, apoi am devenit coproducator si promotor, raspunzand invitatiei Magdei Coman, initiatoarea miscarii in Romania. M-a emotionat profund fiecare poveste a modelelor de viata, cum obisnuim sa le spunem, ce traiesc in scaune cu rotile si cauta sa schimbe mentalitati, prin atitudinea lor demna si frumusete dincolo de aparente.” (Andreea Marin)

Gala Atipic Beauty este un eveniment de amploare in care umanitatea, generozitatea si frumusetea se impletesc si au construit o traditie. Gala transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! E timpul sa vedem omul, nu sa ne oprim la imaginea scaunului cu rotile in care sta. Acesti oameni sunt niste invingatori. Un accident poate schimba intr-o clipa viata oricui, din pacate. Cum trece un astfel de om de impas si cum continua sa construiasca, asta il defineste. O lectie uriasa si o emotie de neuitat din care aseara, cu totii, am avut de invatat.

Pentru al treilea an consecutiv, Fundatia Pretuieste Viata (coproducator) si-a dat mana cu Asociatia Open Your Heart (initiator), avand sprijinul Camerei Deputatilor, Comisiei pentru Egalitatea de Sanse pentru Femei si Barbati, Primariei Municipiului Bucuresti, ARCUB si avand drept parteneri principali trei companii puternic ancorate in proiectele sociale din Romania: Avon, Top Line Romania si Rin Grand Hotels.

Avon si Top Line Romania au oferit aseara, pe scena galei, momente-surpriza modelelor de viata ce au defilat in prezentarea de moda inedita. Cele doua mari campanii ale acestor companii, “Ambitia ta schimba NU in DA”, respectiv “Nu exista nu se poate!”, au venit in sprijinul miscarii Atipic Beauty, al carei mesaj este “Frumusetea e in noi, nu in aparente”.

Magda Coman, frumusetea in scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment cu ani in urma, a invatat sa transforme orice “nu” in “da”, prin forte proprii! E un exemplu de urmat, un model de vointa si perseverenta. La fel ca ea, sunt si celelalte 14 modele in scaune rulante care au urcat pe podium, femei si barbati ce au defilat alaturi de vedete din televiziune, muzica, sport de performanta, mediul de afaceri precum: Sandra Izbasa, Camelia Potec, Alexandru Constantin, Adina Buzatu, Diana Bart, Anca Turcasiu, Madalin Ionescu, Diana Dumitrescu, Ozana Barabancea, Iulia Zgripcea, Cristina Dorobantu, Olivia Paunescu, Valentin Butnaru, Paula Rusu, Cosmina Pasarin, aducand un omagiu frumusetii si purtand creatiile designerilor care au conceput tinute speciale pentru aceasta seara de neuitat: Tina Olari, Trends by Adina Buzatu, Alexandra Calafeteanu, Agnes Toma, Nicole Enea, AidaLorena Atelier, Atelier Isabelle Vijiiac, Dorobanti 248, Carolina D, Image Academy by Cezar Ionascu, Diana Caramaci, Orlette by Olivia Paunescu, BMAN, Parapli Soley, Nicoleta Negura.

Un eveniment devenit traditie, Gala Atipic Beauty demonstreaza an de an ca dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn.

Sportivii paralimpici din echipa Romaniei, ce reprezinta tara chiar in aceste zile in Australia, la Jocurile Olimpice Invictus, patronate de Printul Harry al Marii Britanii, au tinut sa transmita un mesaj de suflet modelelor de viata din miscarea Atipic Beauty, pentru ca, de data aceasta, nu au putut fi prezenti la Gala, asa cum s-a intamplat anul trecut. Ei sunt militari raniti in teatrele de operatii din Afganistan si Irak, pe front li s-a schimbat viata, dar merg cu demnitate inainte, iar sportul de performanta le-a redat increderea in propriile forte. Ei cred ca limitele sunt cele pe care ti le stabilesti singur si ca viata merita a fi pretuita si inzestrata.

Artistii Paula Seling, Anca Neacsu si Miklos Roland au evoluat pro-bono, oferind muzica, talentul si timpul lor in sprijinul galei. Multumiri!

Andreea Marin a transmis multumiri speciale si celor care s-au implicat in realizarea acestui eveniment: Gabriela Firea – Primarul Capitalei, Directorul Arcub Lucian Ghimisi, Mara Calista – deputat, Ionela Iurisniti – Presedintele Comisiei de Egalitate de Sanse pentru Femei si Barbati si intregii echipe de sprijin de la Camera Deputatilor. Fiecare colaborator sau partener care a pus umarul pentru reusita acestei seri merita a fi amintit: Asociatia Aici pentru tine, Ad Team Brasov, YOLO Media, Itsy Bitsy, Dove, Alexandrion, SoSiSeSa, Aqua Carpatica, Paper Flowers, Privileg, Prof Trad, Alex Radulescu si Paesse, Anca Pop, Getts Salons, Tria Alfa, Rhea Costa, Prompt Communication, Getts Salons, Magnolia, Timbark, Lavanda din dumbrava, Point PA Affairs, Doru Buzducea si CNASR, Silviu Gheorghiu si echipa 360 Revolution, Liviu Voicu si echipa de voluntari, Irina Olteanu, Ioana Stuparu, Vanda Liche, Raluca Anghel.

“Indiferent de situatia in care ne aflam, trebuie sa ne amintim mereu ca viata este un dar de la Dumnezeu, de care trebuie sa ne bucuram si pe care merita sa il pretuim. Singura noastra dizabilitate este data de atitudinea negativa, care trebuie inlaturata din vietile noastre”, spune Magda Coman. Gala Atipic Beauty asta isi propune sa faca!

Foto si operatori de imagine ai evenimentului: echipa coordonata de Claudiu Petringenaru si Studio Chipurici.

Top Line si Centrele Silhouette sprijina frumusetea atipica, dincolo de aparente

“In urma cu un an v-am facut o promisiune, aceea ca vom lucra la un proiect de lege care are ca obiect modificarea si completarea legii 448/2006, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Initiativa s-a nascut ca urmare a conlucrarii dintre societatea civila si autoritati, in campania lansata de Fundatia Pretuieste Viata, cu sustinerea Point Public Affairs. Timp de un an de zile, au existat discutii, intalniri si amendamente, ne apropiem insa de forma pe care ne-o dorim, pentru ca vrem sa facem o schimbare reala in bine, pentru ca ne pasa, nu vrem doar sa ne intalnim aici, bucurandu-ne de stralucirea unei seri de gala”. (Andreea Marin, presedinte Fundatia Pretuieste Viata)

 

View this post on Instagram

 

Am acceptat cu bucurie sa ma implic pro-bono, inca de acum cativa ani, intai doar ca gazda a Galei, apoi am devenit coproducator si promotor, raspunzand invitatiei Magdei Coman, initiatoarea miscarii in Romania. M-a emotionat profund fiecare poveste a modelelor de viata, cum obisnuim sa le spunem, ce traiesc in scaune cu rotile si cauta sa schimbe mentalitati, prin atitudinea lor demna si frumusete dincolo de aparente. Gala Atipic Beauty este un eveniment de amploare in care umanitatea, generozitatea si frumusetea se impletesc si au construit o traditie. Gala transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! E timpul sa vedem omul, nu sa ne oprim la imaginea scaunului cu rotile in care sta. Acesti oameni sunt niste invingatori. Un accident poate schimba intr-o clipa viata oricui, din pacate. Cum trece un astfel de om de impas si cum continua sa construiasca, asta il defineste. O lectie uriasa si o emotie de neuitat din care aseara, cu totii, am avut de invatat. Pentru al treilea an consecutiv, Fundatia Pretuieste Viata (coproducator) si-a dat mana cu Asociatia Open Your Heart (initiator), avand sprijinul Camerei Deputatilor, Comisiei pentru Egalitatea de Sanse pentru Femei si Barbati, Primariei Municipiului Bucuresti, ARCUB si avand drept parteneri principali trei companii puternic ancorate in proiectele sociale din Romania: @Avonspace , @toplineromania si Rin Grand Hotels. Mult mai multe detalii, multumirile noastre pentru toti cei ce ne-au sprijinit si un album complet cu imagini minunate, pe contul meu de facebook (link in bio). #galaatipicbeauty

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

 

View this post on Instagram

 

Reverenta. #galaatipicbeauty #2018 #bucuresti #palatulparlamentului

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu