Recomandarea ADPM

Romanii isi toarna apa cu gheata in cap, dar cati doneaza bani cu adevarat?

Scris de Administrator

Febra “Ice Bucket Challenge” le-a cuprins nu doar pe vedetele internationale, ci si pe cele autohtone, o multime de nume sonore din Romania acceptand provocarea de a-si turna in cap galeti pline cu gheata, gest ce semnifica trezirea la realitate. Multi dintre romani au preluat insa aceasta stafeta doar ca distractie, uitand ca, pana la urma, scopul umanitar al acestei campanii…

adrian-mutu-andreea-marin-radu-valcan-ice-bucket

“Ice Bucket Challenge”, inedita campanie internationala de donatii pentru pacientii ce sufera de scleroza laterala amiotrofica (ASL), a cucerit si Romania. Precum vedetele internationale, si ai nostri au preluat exemplul si si-au turnat apa cu gheata in cap pentru a sprijini cauza umanitara. Si vedetele autohtone care au raspuns afirmativ acestei provocari nu sunt deloc putini, iar inregistrarile video s-au raspandit imediat pe internet.

Conform regulilor, fiecare participant la campanie trebuie sa ii provoace pe altii sa procedeze la fel, jocul devenind o leapsa generala, haioasa, dar cu scop umanitar, asta insemnand ca cei care isi oarna in cap galeata cu apa trebuie totodata sa doneze o suma de bani pentru ajutorareal celor ce sufera de ASL.

Din pacate insa, multi romani au preluat aceasta stafeta ca distractie, dar putini sunt aceia care respecta adevaratul scop al proiectului, acela de a dona bani in scop umanitar.

Va prezentam, asadar, in continuare cateva dintre vedetele din Romania care s-au alaturat deja campaniei “Ice bucket Challenge”.

ice-bucket-andreea-marin

Andreea Marin

Alex Constantin

Adrian Mutu

Catalin Maruta

Mihai Bendeac

Cristian Boureanu

Andreea Esca

Carmen Tanase

Razvan Fodor

Radu Valcan

INNA

Nicole Cherry

Scrie un comentariu