ADPM Coffee Break Stiri Interne

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Scris de Administrator

Fie ca vorbim despre Andra si Catalin Maruta, Virgil Iantu, Bianca de la Amadeus ori Gabriela Cristea, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana!

vedete-romania

Vedete Romania! Pentru ca am ajuns deja la finele unui saptamani pline de activitati si de tot felul de intamplari prin care au trecut vedetele noastre, va invitam la o retrospectiva a ultimelor zile!

vedete-romania1

Virgil Iantu s-a implicat intr-o campanie umanitara ce are ca scop informarea femeilor cu privire la modul in care pot beneficia gratuit de procedura de reconstructie mamara.

vedete-romania2

Nici bine nu si-a revenit dupa a doua sarcina, ca Andra se gandeste, alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, la al treilea copil. Iata AICI ce declara artista.

vedete-romania3

Ghita Ciobanu, simpaticul baci care a aparut si in reclamele unei companii de telefonie mobila, risca pana la trei ani de inchisoare. Iata AICI ce s-a intamplat.

vedete-romania4

Gabriela Cristea si-a sarbatorit ziua de nastere doar alaturi de sotul ei, Tavi Clonda. Cei doi si-au petrecut seara impreuna intr-un mall din Bucuresti. Iata AICI ce au facut si ce cadouri a primit prezentatoarea de la Kanal D.

vedete-romania5

Doru Todorut si Ana Maria Georgescu se pare ca vor fi scosi din grila postului TVR 2, la doar o luna si jumatate de cand au inceput sa prezinte matinalul “Buna dimineata mea”! Iata AICI ce s-a intamplat!

vedete-romania6

Se pare ca Sore urmeaza sa fie inlocuita in cadrul emisiunii “Vorbeste lumea” de la Pro Tv. Nu definitiv, ci pe perioada concediului de maternitate. Conform zvonurilor, Oana Mares va fi aceea care ii va lua locul!

vedete-romania7

Madalin Ionescu si sotia sa, Cristina Siscanu, se pregatesc intens pentru momentul in care vor deveni parinti. Sunt pregatiti sa aiba un copil impreuna si spera ca acest lucru sa se intample cat de curand!

vedete-romania8

De Halloween, Bianca Gavrilescu, frumoasa artista din trupa Amadeus, s-a transformat in papusa-Joker. Iata ce machiaj si-a facut!

Scrie un comentariu