ADPM Coffee Break Stiri Interne

Vedete Romania! Ce au facut saptamana aceasta

Scris de Administrator

Fie ca vorbim despre Andreea Marin, Ellie White, Vica Blochina sau de Kinga Sebestyen ori Catalin Botezatu, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana!

vedete-romania

Vedete Romania! Pentru ca am ajuns deja la finele unei saptamani pline de activitati pentru vedetele autohtone si la fel de plina de tot felul de intamplari prin care acestea au trecut, va invitam la o retrospectiva a ultimelor zile!

Andreea Marin a renuntat la serviciile bonei si se ocupa in prezent, full-time, de cresterea si educarea fiicei sale, Violeta, ajunsa deja la varsta de opt ani. Iata AICI cum s-a ajuns in aceasta situatie.

vedete-romania2

Vica Blochina, una din prezentatoarele de la „Vorbeste lumea”, va deveni personaj de reality show. Pro TV investeste intr-un nou format ce o are in centru pe fosta amanta a selectionerului Victor Piturca. Iata AICI despre ce va fi vorba.

vedete-romania3

Dupa ce a slabit 40 de kilograme si a participat la „Splash! Vedete la apa”, afisandu-se in costum de baie, Ozana Barabancea a cazut victima efectului Yo-Yo, si a acumulat toate kilogramele pe care le pierduse prin dieta stricta. Iata cum arata in prezent.

vedete-romania4

In cadrul Festivalului International de Kangoo Jumps desfasurat la Sofia (Bulgaria), Kinga Sebestyen a aratat ca se pot face miscari sexy chiar si pe ritmuri inedite, precum hard rock si muzica populara.

vedete-romania5

Catalin Botezatu a fost operat din nou la inima. Designerul a fost internat azi-dimineata in clinica Liv din Istanbul, Turcia, iar medicii asteapta cu emotie rezultatele interventiei. Este a doua operatie de acest tip suferita in ultimul an si jumatate.

vedete-romania6

Irina Nicolae, fostul lider al trupei ASIA, s-a maritat cu omul de afaceri Marius Vizer, cu care are o relatie de mai bine de zece ani. Ceremonia a avut loc la Budapesta, iar la eveniment au luat parte multe personalitati din showbiz.

vedete-romania7

Afectata profund de moartea mamei sale, care a survenit in urma cancerului de san ce a recidivat galopant, Giulia Nahmany se implica acum din ce in ce mai mult in campanii de informare si de sprijinire a femeilor in fata pericolului pe care il reprezinta cancerul la san.

Ellie White face botez cu tematica Minnie Mouse. Artista isi va crestina fetita duminica, la Brasov, iar petrecerea va abunda in detalii ce amintesc de celebrele desene animate ale lui Walt Disney.

Scrie un comentariu