ADPM Coffee Break

Incredibil! Vedete care traiesc in prezent, dar seamana izbitor cu oameni din trecut!

Scris de Administrator

De la Bruce Willis, Jay-Z sau Justin Timberlake si pana la Macaulay Culkin,, Donald Trump, Eddie Murphy ori Nicolas Cage, iata cateva celebritati ale momentului ce au sosii din trecut…

vedete-sosii-tecut

Se stie despre oameni ca intre ei pot exista mici asemanari la nivel fizic, dar ca niciodata nu pot fi identici, intrucat fiecare om este unic. Si totusi exista, intre celebritati ale momentului, si oameni din trecut, celebri sau nu, asemanari de-a dreptul izbitoare!

bruce-willis-general-douglas-macarthur

Asemanarea dintre Bruce Willis si Douglas Mac Arthur, general american si maresal al Armatei Filipineze, care a triat intre anii 1880 si 1964, este absolut uimitoare.

culkin-putin

Macaulay Culkin, pe vremea cand inca nu devenise un schelet ambulant din pricina dependentei de droguri, semnana foarte bine cu Vladimir Putin in perioada copilariei.

Zach-Galifianakis-louis-vuitton

Actorul Zach Galifianakis, cunoscut publicului larg din pelicula „The Hangover”, seamana extrem de bine cu Louis Vuitton (1821 – 1892), cel care a fondat, in 1854, la Paris, faimosul brand ce-i poarta numele.

rupert-grint-davin-wilkie

Rupert Grint, care i-a dat viata simpaticului Ron in seria Harry Potter, seamana cu pictorul scotian Sir David Wilkie (1785 – 1841).

stallone-papa-grigore9

Intre faimosul actor Sylvester Stallone si Papa Grigore al IX-lea, cel care a pastorit intre anii 1227 si 1241, exista o asemanare izbitoare.

putin-ludovic12

Si daca despre Macaulay Culkin spuneam ca seamana perfect cu Putin in perioada copilariei, iata ca faimosul lider rus are si el propria-i sosie din trecut. Este vorba despre Ludovic al XII-lea al Frantei (1462 – 1515), supranumit „Tatal Poporului”.

eddie-murphy-sosie

Este incredibil cat de bine poate semana actorul Eddie Murphy cu acest barbat necunoscut dintr-o alta era…

nicolas-cage-sosie

Si Nicolas Cage are o sosie din trecut, un barbat despre care se stie doar ca a luptat in Razboiul Civil.

zuckerberg-filip4

Cu siguranta veti putea vedea asemanarea incredibila dintre Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si Filip al IV-lea Cel Frumos (1268 – 1314), rege al Frantei.

jay-z-sosie

Sosia din trecut a lui Jay-Z a trait in cartierul Harlem din New York, candva in anii ’30

travolta-sosie

John Travolta seamana izbitor cu un barbat despre care se stie doar ca atrait in perioada anilor 1860.

timberlake-criminal

Si Justin Timberlake seamana incredibil de bine cu un barbat din trecut, despre care se crede ca ar fi fost un criminal periculos.

leo-dicaprio-judy-zipper

Trasaturile sale extrem de feminine il fac pe Leonardo DiCaprio sa semene foarte bine cu Judy Zipper, o femeie despre care presa internationala scrie ca ar fi terminat un liceu din Statele Unite candva in anii ’60.

donald-trump-george-patton

Magnatul Donald Trump seamana izbitor cu Generalul George Patton (1885 – 1945), cunoscut pentru prestatia sa din cadrul celui de-al II-lea razboi mondial.

jennifer-lawrence-zubaida-tharwat

Jennifer Lawrence seamana foarte bine cu actrita de origine egipteana Zubaida Tharwat, nascuta in anul 1940.

Scrie un comentariu