ADPM Coffee Break

Zeitele in bikini! Vedetele au iesit la plaja! Care arata cel mai bine?

Scris de Administrator

Starurile internationale, de la Charlize Theron sau Rihanna si pana la Heidi Klum sau Donatella Versace, au iesit deja la plaja, dezvaluindu-si trupurile in costume de baie care mai de care mai decupate.

vedete-plaja

Chiar daca inca nu a venit vara in mod oficial, starurile internationale au dat deja startul vacantelor exotice, etalandu-si pe plaja trupurile tonifiate, acoperite doar cu costume minuscule de baie. Te invitam sa vezi daca silueta lor a a suferit modificari de-a lungul timpului, intr-o serie de fotografii de tipul „atunci si acum”.

vedete-plaja1

Charlize Theron

Acum un deceniu, frumoasa actrita facea furori pe o plaja din Malibu (dreapta). Anii au trecut, insa Charlize arata la fel de bine, dupa cum se poate observa din aceasta imagine, surprinsa in timpul unei seidnte foto in Miami (stanga).

vedete-plaja2

Audrina Patridge

Atunci cand s-a alaturat distributiei „The Hills” in 2006, a uimit pe toata lumea cu trupul ei tonifiat, iar paparazzi se inghesuiau sa o surprinda in costum de baie. Iat-o aici, in stanga, intr-o imagine ce dateaza din anul 2004. Acum, la 4 ani de la incheierea show-ului, abdomenul ei arata la fel de incredibil!

vedete-plaja3

Demi Moore

In anul 2003, pe vremea cand a aparut in pelicula „Charlie’s Angels: Full Throtle” (stanga), actrita era deja cunoscuta pentru trupul ei zvelt. Si, la 51 de ani, silueta ei este inca una de invidiat, chiar si pentru o femeie ce are abia jumate din varsta ei.

vedete-plaja4

Hayden Panettiere

In anul 2007, actrita avea 18 ani (stanga) si afisa o silueta perfecta, intorcand capetele tuturor atunci cand pasea pe plaja, imbracata in costum de baie. Acum are 25 de ani, iar trupul ei este la fel de capabil sa intoarca priviri…

vedete-plaja5

Heidi Klum

In vara anului 2002 (stanga), frumoasa Heidi Klum a facut furori pe o plaja din Sardinia, purtand un costum de baie rosu extrem de sexy. 12 ani si 4 copii mai tarziu, supermodelul inca se mandreste cu o silueta perfecta, dupa cum s epoate vedea in fotografia din dreapta, surprinsa recent in timpul unei vacante petrecute in Bahamas.

vedete-plaja6

Rihanna

Demosntrand ca frumusetea nu consta neaparat in „piele si oase”, Rihanna incingea, in anul 2007 (stanga), pe o plaja din Barbados, imaginatia barbatilor, cu formele ei voluptoase. Astazi este la fel de frumoasa si de sexy, afisand acelasi trup armonios.

vedete-plaja7

Karolina Kurkova

Atractia principala ar fi trebuit sa fie sutienul cu pietre pretioase in valoare de 10 milioane de dolari, insa atunci cand Karolina Kurkova a pasit pe catwalk-ul fashion show-ului marca Victoria’s Secret in anul 2002 (stanga), toate privirile au fost atintite catre trupul ei perfect. In prezent, supermodelul are 30 de ani si este mamica, insa silueta ei nu a suferit modificari, dupa cum bine se poate observa in imaginea din dreapta, surprinsa recent de paparazzi pe o plaja din St. Barts.

vedete-plaja8

Donatella Versace

In anul 2005, pe cand avea 50 de ani (stanga), Donatella Versace nu se temea sa-si dezgoleasca trupul pe plaja, in timpul unei vacante in Sardinia. Noua ani mai tarziu, lucrurile stau cam la fel…

Sursa: people.com

Scrie un comentariu