Evenimente

Inedit! Smiley si Marius Moga in locul Carcotasilor!

Scris de Administrator

Aseara a avut loc petrecerea de lansare a noului sezon al emisiunii „Cronica Carcotasilor”, un eveniment in cadrul caruia o multime de vedete autohtone, precum Smiley, Marius Moga, Dan Bittman, Giulia Anghelescu sau Calin Goia, au fost invitate sa dea o proba pentru a deveni noii prezentatori ai celebrului show de televiziune.

party-cronica-carcotasilor

Petrecerea de lansare a noului sezon a Cronicii Carcotasilor, eveniment ce a avut loc seara trecuta, a fost transformata intr-un adevarat casting pentru un loc la pupitrul emisiunii. Rand pe rand, invitatii si-au incercat norocul, „testul camerei” fiind luat in serios, chiar daca in joc era postul de prezentator al celei mai longevive emisiuni de umor din Romania.

party-cronica-carcotasilor1 party-cronica-carcotasilor2

La preselectie s-au inscris, printre altii, Andreea Raicu, Ramona Badescu, Giulia, Roxana Ciuhulescu, Smiley, Marius Moga, Dan Bittman, Calin Goia, Cornel Ilie, Grig Chiroiu si Micutzu, „sesiunea” fiind atent supravegheata de Cristi Hrubaru.

party-cronica-carcotasilor3 party-cronica-carcotasilor4

Carcotasul a dezvaluit, in premiera, si cateva secrete din noul sezon al Cronicii: „Avem multe noutati, dar pastram si rubricile consacrate. Va vom prezenta Romania asa cum n-a mai fost vazuta pana acum la televizor si veti face cunostinta cu un personaj monden care face toti banii. Nu vor lipsi nici materialele cu balbele colegilor din televiziuni si Top Rusinica, momente care au facut istorie un cei 14 ani de Cronica”.

party-cronica-carcotasilor5 party-cronica-carcotasilor6

Castingul a avut su coloana sonora, Marius Moga si DeMoga le-au cantat invitatilor si le-au urat „La Multi AniCarcotasilor.

party-cronica-carcotasilor7 party-cronica-carcotasilor8

Si fostii colegi, Mihai Gainusa, Mistretzu’ si Oana Ionita s-au fotografiat impreuna si le-au urat succes in noua formula.

party-cronica-carcotasilor9 party-cronica-carcotasilor10

Noul sezon al Cronicii Carcotasilor debuteaza pe 17 septembrie, la ora 20:30, la Prima TV.

party-cronica-carcotasilor11 party-cronica-carcotasilor12 party-cronica-carcotasilor13

Scrie un comentariu