Evenimente News

Vedetele au devenit pictori la deschiderea Mihaela Drafta Concept Store – FOTO

Scris de Alexandru Manea

Cunoscutul designer Mihaela Drafta a inaugurat aseara primul sau concept store in prezenta a peste 150 de invitati, printre acestia si vedete din lumea televiziunii, a afacerilor, muzicii si a modei romanesti.

Creatiile Mihaela Drafta, precum si branduri internationale de top, sunt expuse in camerele unei vile superbe din Bucuresti (Str. Petofi Sandor 35) si au fost admirate de invitati in cadrul unui eveniment exclusivist, organizat in parteneriat cu AMPM PR.

Camelia Sucu, Amalia Nastase, Amalia Enache, Dana Savuica, Anda Adam, Victor Slav, Ellie White, Cori Gramescu, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Roxana Ciuhulescu, Bogdan Vladau, Ana Maria Prodan, Vladimir Draghia, Ilinca Vandici, Luana Ibacka, Anca Rusu, Crina Abrudan, Nadina Cimpean, Ana Maria Stancu, Sorana Mohamad, Bianca Ionita, Cosmina Pasarin, Daiana Anghel, Ovidiu Lipan Tandarica, Sonia Argint Ionescu, Simona Balanescu, Norris Mageanu s-au numarat printre invitatii care au fost prezenti la inaugurare.

O parte dintre acestia au intrat in jocul propus de Mihaela Drafta, mai exact de a fi pentru o seara pictori si de a personaliza tricouri albe, sfatuiti de artistii plastici Liviu Mihai si Bogdan Mihai Radu.

Cori Gramescu, Dana Savuica, Roxana Ciuhulescu, Ana Maria Prodan, Ellie White, Vladimir Draghia, Ilinca Vandici, Ioana Maria Moldova, Roxana Ciuhulescu au fost printre cei care au luat in mana pensulele si vopselurile si au pictat tricouri, punandu-si creativitatea la incercare.

Unii au ales sa picteze flori, altii figuri geometrice, inimi, amprente sau mesaje. Invitatii s-au aratat incantati de jocul propus de Mihaela Drafta, fiecare fotografiindu-se cu propria creatie.

Vladimir Draghia a fost atat de incantat de opera sa, incat a renuntat la geaca si bluza cu care a sosit la eveniment si a stat toata seara imbracat cu tricoul pictat de el.

Dana Savuica este o romantica incurabila, astfel ca si-a pictat pe tricou mai multe inimoare. Dana si-a semnat tricoul ca un veritabil pictor si a declarat ca acesta este un cadou pentru sotul ei.

Ilinca Vandici a beneficiat de ajutorul unui artistului plastic Liviu Mihai la crearea propriului ei tricou. Ilinca a desenat o serie de simboluri si cifre si a marturisit ca va imbraca acest tricou la o iesire in club.

Pentru a crea un tricou deosebit si sfatuita de artistul plastic Bogdan Mihai Radu, Bianca Ionita si-a personalizat tricoul cu amprentele colorate ale palmelor. Bianca a declarat ca va purta acest tricou in weekend, la pupitrul Stirilor Kanal D.

Roxana Ciuhulescu a tinut ca tricoul ei sa aiba un mesaj despre fiica ei.

Cori Gramescu si-a luat in serios meseria de pictor, iar opera ei de arta a fost realizata in mai bine de 30 de minute. Cori marturiseste ca este o mare admiratoare a lui Van Gogh si ca s-a inspirat din picturile impresioniste ale celebrului pictor pentru realizarea acestui tricou.

Timp de mai bine de trei ore, invitatii s-au perindat prin camerele vilei admirand creatiile Mihaelei Drafta – rochii de zi, de seara, fuste, sacouri, camasi si tricouri-, precum si cele ale brandurilor internationale de top pe care designerul le-a adus in Romania.

Mihaela Drafta Concept Store este oficial deschis pe Str. Petofi Sandor 35, Bucuresti si devine astfel unul din principalele puncte de achizitie a creatiilor designerului, dar si a altor branduri internationale. Evenimentul i-a avut ca parteneri pe Chambord si Red Angus.

Scrie un comentariu