Evenimente News

Vedetele au petrecut la lansarea Story Book!

Scris de Christian Stan

Petrecerea de lansare a primului numar ”Story Book” a avut loc la clubul Bonton din Bucuresti, iar peste 50 de vedete au fost prezente la eveniment. Trupa Taxi a fost responsabila cu intretinerea atmosferei…

Printre vedetele care au punctat aparitii elegante la petrecerea ce a marcat lansarea pe piata a primului numar din Story Book s-au numarat Simona Pătruleasa (chipul de pe prima coperta „Story Book”), Virgil IanTu, Adrian Despot, Mihai si Iulia Albu, Laura Cosoi, Cornel Ilie, Florentina Opris, Alexandru Ciucu, Dana Savuică, Diana Stefanescu, Zoli Toth, Dana Rogoz si Radu Dragomir, Andreea Patrascu, Melania Medeleanu, Mihai Sturzu (Hi-Q), Diana Dumitrescu, Stephan Pelger, Vladimir DraghiaTania Budi.

Startul petrecerii a fost dat de discursurile sustinute de Alexandru Dona, Director de vanzari al grupului Sanoma Hearst, si de Mihaela Calinoiu, redactor-sef „Story Book”, dupa care a urmat un show sustinut de barmanii clubului si un concert de zile mari marca trupa Taxi.

Story Book”, noul proiect Sanoma Hearst Romania, urmareste sa dezvaluie publicului cele mai interesante aspecte din viata vedetelor. Story Book este o adevarata “Biblie” de stil, care contine interviuri incitante, povesti inedite, articole de travel&living si arta&cultura; un concept media original care se bucura de succes inca de la lansare. 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu