ADPM Beauty ADPM Health Evenimente Stiri Interne

Andreea Marin, Corina, Anca Lungu si Amalia Enache au descoperit la Columna Esthetic metodele de infrumusetare ale anului 2015

Scris de Administrator

O multime de vedete autohtone au fost prezente, seara trecuta, la evenimentul de lansare a Columna Esthetic din cartierul Primaverii, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania. Au aflat astfel metodele de infrumusetare ale anului 2015!

vedete-eveniment-columna

Andreea Marin, Corina, Diana Sucu, Anca Lungu, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Anca Serea, Giulia Nahmany, Anca Turcasiu, Ilinca Obadescu, Rita Muresan si Doina Levintza au descoperit noile metode prin care se pot combate semnele inaintarii in varsta, dar si de a avea o silueta perfecta.

adriana-celibidache-andreea-marin-ramona-tudorcolumna-3

Adriana Celibidache, Andreea Marin si Ramona Tudor

adriana-celibidache-diana-baicu-ramona-tudor-Columna-Esthetic

Adriana Celibidache, Diana Baicu si Ramona Tudor

amalia-enache-columna-3

Amalia Enache

Vedetele au fost prezente la inaugurarea Columna Esthetic din cartierul Primaverii, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania.

Amalia-Enache-Columna-Esthetic

Amalia Enache

anca-lungu-Columna-Esthetic

Anca Lungu

anca-serea-Columna-Esthetic

Anca Serea, Ramona Tudor si Adriana Celibidache

In cadrul evenimentului a fost lansat aparatul Ultratone Dreamshaper, chiar de catre inventatoarea lui, Kristin Centofanti, considerata specialistul numarul 1 in biostimulare. Vedetele si ceilalti invitati au avut ocazia sa primeasca recomandari personalizate pentru o silueta si un ten perfect chiar de la d-na Centofanti.

Columna-Esthetic-1 Columna-Esthetic-4

Andreea Marin, cunoscuta pentru faptul ca se mentine doar prin sport si alimentatie echilibrata, a fost prezenta la Columna Esthetic pentru a afla ce tratamente non-invazive ar putea urma pe viitor pentru a imbunatati silueta, si a aflat de la Kristin Centofanti despre efectele biostimularii cu aparatul Ultratone Dreamshaper.

anca-turcasiu-Columna-Esthetic

Anca Turcasiu

andreea-marin--kristin-centofanti-ultratone-Columna-Esthetic andreea-marin-ultrashape-

Andreea Marin si Kristin Centofanti

andreea-marin-diana-baicu-columna-esthetic-4

Andreea Marin si Diana Baicu

Corina, Amalia Enache si Ilinca Vandici au aflat, la randul lor, despre efectele miraculoase ale LPG asupra tenului si a siluetei, dar si informatii despre avantajele oferite de tratamentele tip laser si radiofrecventa.

corina-Columna-Esthetic

Corina

Gazdele evenimentului, Ramona Tudor, proprietarul Columna Esthetic, si medicul Adriana Celebidache, le-au prezentat invitatilor noul sistem integrat de tratamente pentru ten si corp, menit a acoperi, in cadrul unei singure clinici, toate cerintele clientilor in materie de metode de slabit, de epilat fara durere si de minimizare a semnelor inaintarii in varsta, prin intermediul unei platforme complete de aparate laser Harmony, Soprano Ice, LPG, Ultraton si Radiofrecventa unipolara si bipolara.

Columna-Esthetic-ultrashape LPG--Columna-Esthetic

Columna Esthetic include, in premiera pentru Romania, pe langa platforma de aparate de infrumusetare de ultima generatie, si servicii de stomatologie si estetica medicala. Acest mix de servicii este des intalnit in cadrul clinicilor de peste hotare.

corina-Columna-Esthetic-3corina-ramona-tudor-Columna-Esthetic

Corina si Ramona Tudor

corina-ultratone-Columna-Esthetic-3

Corina si Kristin Centofanti

diana-baicu-andreea-marin-Columna-Esthetic

Diana Baicu si Andreea Marin

Sub motto-ul “Cu noi deveniti mai frumosi”, Ramona Tudor, medicul Adriana Celebidache, partenerii Columna Esthetic – Columna Medical Center (clinica medicala pluridisciplinara precum si modern centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 si Top Line Europa (grup cu peste 18 ani de experienta pe piata romaneasca, lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium) au inaugurat Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania, in prezenta unor invitati de marca.

Diana-Sucu-Columna-Esthetic

Diana Sucu

discurs--kristin-centofanti-Columna-Esthetic-2

Kristin Centofanti

discurs-Columna-Esthetic

Ramona Tudor si Adriana Celibidache

Pornit de la ideea ca orice om trebuie sa isi ingijeasca pielea in mod regulat, ca preventie si pentru intretinere, nu doar atunci cand apar semnele imbatranirii, Columna Esthetic este un proiect de elita adresat in egala masura si femeilor si barbatilor.

doina-levintza-Columna-Esthetic

Doina Levintza

giulia-nahmany-Columna-Esthetic

Giulia Nahmany

ilinca-obadescu-Columna-Esthetic

Ilinca Obadescu

ilinca-vandici--Columna-Esthetic-2

Ilinca Vandici

Invitatii au putut lua cunostinta cu echipa medicala, formata din specialisti cu experienta in tratarea problemelor dermatologice, oameni alesi cu atentie, pentru ca scopul Columna Esthetic este de a aborda frumusetea prin cunostinte medicale, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile pe piata, de la echipamentele cu radiofrecventa de ultima generatie de la Alma Accent, pana la sisteme de epilare fara durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporala Ultratone Futura Ultra Pro.

ilinca-vandici-Columna-Esthetic

Ilinca Vandici

ilinca-vandici-kristin-centofanti-Columna-Esthetic-3

Ilinca Vandici si Kristin Centofanti

ramona-tudor-amalia-enache-Columna-Esthetic

Ramona Tudor si Amalia Enache

“Tenul nu are varsta. Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos si din dorinta ca, din ce in ce mai multa lume, barbati sau femei, deopotriva, sa constientizeze ca tenul nu are varsta. Din experienta mea de consumator de astfel de servicii si din cea a medicilor care formeaza echipa Columna Esthetic, stim ca este bine sa intretii si sa previi”, a declarat Ramona Tudor in discursul de inaugurare.

ramona-tudor-anca-lungu-Columna-Esthetic

Ramona Tudor si Anca Lungu

ramona-tudor-andreea-marin-adriana-celibidache-Columna-Esthetic

Ramona Tudor, Andreea Marin si Adriana Celibidache

ramona-tudor-ilinca-obadescu-Columna-Esthetic

Ramona Tudor si Ilinca Obdescu

Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii si tratamente de ultima ora, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completa si eficienta solutie de indepartare a parului, fara durere si rapid – Soprano Ice, cea mai noua versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referinta in stimularea celulara corporala si faciala) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invaziva si lipsita de durere de intinerire a pielii prin metoda laser), dar si cu o echipa de medici specialisti care vor personaliza tratamentele fiecaruia printr-un diagnostic profesionist si printr-o propunere de servicii care sa asigure cele mai bune rezultate.

rita-muresan-ramona-tudor-adriana-celibidache-Columna-Esthetic

Ramona Tudor, Rita Muresan si Adriana Celibidache

Noul Laser Medical Center propune o gama complexa de servicii, de la cele de rejuvenare faciala, pana la cele de remodelare corporala, epilare sau chiar estetica dentara, toate asigurate intr-un cadru elegant, intr-un mod profesionist.

soprano-ice-Columna-Esthetic Ultratone-Columna-Esthetic

Columna Esthetic se afla pe Bulevardul Primaverii, Nr.29.

Scrie un comentariu