News Style Judgement

Ploaie de vedete cu prilejul lansarii colectiei Marni pentru H&M! Vezi 31 de fotografii!

Scris de Alexandru Manea

Lansarea colectiei Marni pentru H&M a avut loc miercuri seara, la Baneasa Shopping City, in prezenta a sute de persoane si zeci de vedete. Pentru aceasta colectie eclectica, extravaganta si atemporala designerul Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei

 

Marni at H&M, o colectie eclectica, extravaganta si atemporala  pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei, a fost prezentata în avanpremiera în magazinul H&M din Baneasa Shopping City. Invitatii au avut ocazia sa-si achizitioneze produsele preferate din colectia limitata, în cadrul unei experiente extraordinare de shopping.

Colectia poarta în mod esential amprenta casei Marni, care este recunoscuta pentru abordarea inventiva a modei. Este compacta si coerenta, iar articolele  – cu alura sportiva si aspect sofisticat – pot fi combinate si recombinate. Astfel, rochiile largi, camasile si topurile pentru femei devin punctul de plecare pentru asocierile de imprimeuri si texturi, iar linia barbateasca, alcatuita din costume  cu pantaloni lungi sau cu bermude, haine parka si articole cu intarsii este definita de stilul relaxat si practic.

Vedete precum Antonia, Jojo, Andreea Berecleanu, Daiana Anghel, Olivia Steer, Venera Arapu, Andrei Zaharescu, Stephan Pelger, Adrian Sâna si Ciprian Sipos au participat la eveniment purtând tinute din colectia limitata Marni at H&M.

Colectia Marni at H&M va fi disponibila în magazinele din Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni si Maritimo Shopping Center (Constanta) începand din data de 8 martie.

Urmatoarele deschideri din primavara 2012 vizeaza magazinele H&M din Arad (Atrium Mall), Iasi, (Palas Iasi), Craiova (Electroputere Parc), Braila (Promenada Mall) si Suceava (Iulius Mall).

Scrie un comentariu