Evenimente Stiri Interne Style Judgement

Cum s-au imbracat vedetele la lansarea colectiei Stephan Pelger for Andreea Raicu

Scris de Administrator

Intr-un cadru elegant, inconjurati de zeci de prieteni, celebritati din lumea modei si televiziunii, bloggeri, colaboratori si oameni de presa, Andreea Raicu si Stephan Pelger au lansat o colectie capsula de rochii disponibile in editie limitata. Iata cum s-au imbracat vedetele la acest eveniment!

vedete-eveniment-raicu-pelger

Cele sapte modele care compun colectia Stephan Pelger for Andreea Raicu reinterpreteaza tiparele clasice esentiale, intr-un mod contemporan: functional si atractiv. Sunt piese nemuritoare, de maxim impact, pe care toate femeile care vor sa traiasca in stilul Andreei Raicu si le doresc in garderoba.

adina-buzatu

Adina Buzatu

adriana-chiper

Adriana Chiper

adriana-tabac-andreea-raicu

Adriana Tabac si Andreea Raicu

adriana-tabac-ar-valeria-van-groningen

Adriana Tabac, Andreea Raicu si Valeria Van Groningen

O parte dintre piese sunt o reinterpretare a tinutelor pe care Stephan Pelger le-a creat pentru Andreea de-a lungul timpului – cei doi colaboreaza de peste 10 ani – si care au avut un succes deplin, existand deopotriva si rochii pe care cei doi le-au conceput exclusiv pentru aceasta colectie.

amalia-enache

Amalia Enache

amalia-enache-andreea-raicu

Amalia Enache si Andreea Raicu

amalia-nastase-andreea-raicu

Amalia Nastase si Andreea Raicu

anca-nuta-andreea-raicu

Anca Nuta si Andreea Raicu

“Colectia aceasta este modul in care eu le multumesc tuturor celor care mi-au admirat de-a lungul timpului tinutele: sunt o declaratie de apreciere pe care la randul meu le-o fac! Aceasta colectie vine in intampinarea femeilor care isi doresc piese vestimentare cu personalitate, feminine, functionale si atractive. De zi, de seara, sport sau clasice, rochiile acestea sunt o declaratie de stil in sine!”, a declarat Andreea Raicu.

andreea-berecleanu

Andreea Berecleanu

andreea-berecleanu-andreea-raicu

Andreea Berecleanu si Andreea Raicu

andreea-raicu

Andreea Raicu

andreea-raicu-andreea-altay-dorthy-constantin

Andreea Latay, Andreea Raicu si Dorothy Constantin

Stephan Pelger – designer cu un portofoliu de cliente impresionant, de la capete regale la vedete internationale – a marturisit la evenimentul de lansare ca fiecare dintre rochiile pe care le-a creat pentru aceasta colectie ar trebui sa fie nelipsita din garderoba femeilor care isi doresc un stil autentic.

andreea-raicu-andrei-sota-dana-sota

Andrei Sota, Andreea Raicu si Dana Sota

andreea-raicu-ovidiu-muresanu

Andreea Raicu si Ovidiu Muresanu

andreea-raicu-roxana-voloseniuc

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc

andreea-raicu-stephan-pelger

Stephan Pelger si Andreea Raicu

“Cand am primit propunerea Andreei de a realiza impreuna aceasta colectie, nu am ezitat niciun moment! Sunt mandru si bucuros ca, prin intermediul acestei colectii, foarte multe femei vor ajunge sa ne poarte creatiile! Sunt niste rochii pentru vara, pentru femei indraznete, pentru femeile care traiesc in stilul nostru!”, a marturisit Stephan.

andreea-raicu-stephan-pelger-irina-milenkovici

Irina Milenkovici, Andreea Raicu si Stephan Pelger

andreea-raicu-stephan-pelger-sonia-argint-ionescu

Stephan Pelger, Sonia Argint Ionescu si Andreea Raicu

andrei-nourescu-andreea-raicu

Andrei Nourescu si Andreea Raicu

camelia-negrea-adriana-chiper-irina-nitu

Camelia Negrea, Adriana Chiper si Irina Nitu

De altfel, unul dintre atuurile colectiei Stephan Pelger for Andreea Raicu este prietenia care ii leaga pe cei doi. Pentru ca se stiu de peste zece ani si au colaborat in multe ocazii, au ajuns sa se cunoasca foarte bine si astfel le-a fost foarte usor sa realizeze niste modele care sa imbine exigentele si creativitatea lui cu sarmul si feminitatea ei.

corina-barladeanu

Corina Barladeanu

dana-sota

Dana Sota

ioana-ciolacu-andreea-raicu.-stephan-pelger

Ioana Ciolacu, Andreea Raicu si Stephan Pelger

malvina-andreea-raicu

Malvina Cservenschi si Andreea Raicu

Colectia este creata in editie limitata si este disponibila exclusiv in magazinul online www.shop.andreearaicu.ro . Rochiile sunt lucrate in atelierul de productie pe care Andreea Raicu l-a dezvoltat ca parte a platformei www.andreearaicu.ro si sunt realizate dupa schitele facute de Stephan.

malvina-cservenschi

Malvina Cservenschi

ovidiu-buta

Ovidiu Buta

raluca-fischer

Raluca Fischer

roxana-voloseniuc

Roxana Voloseniuc

La evenimentul de lansare, care a avut loc la Iconic Wine Design Food, cei doi au avut alaturi zeci de persoane. Malvina Cservenschi, Ioana Sucu-Matei, Ruxandra Hurezeanu, Andrei Nourescu, Irina Milenkovici, Sonia Argint Ionescu, Ovidiu Muresanu, Amalia Nastase, Ovidiu Buta, Maurice Munteanu, Roxana Voloseniuc, Cristina Stanciulescu, Ioana Voicu, Adriana Chiper, Corina Barladeanu, Andreea Berecleanu, Amalia Enache, Dana si Andrei Sota, Dana si Stephane Maitec, Ioana Ciolacu, Ana Morodan, Adina Buzatu si multi alti prieteni, colaboratori si oameni de presa au avut parte de o prezentare inedita a modelelor din colectie, dar si de cateva discutii spumoase cu cele doua gazde – Stephan si Andreea – care au spus la unison povestea din spatele acestei colaborari.

rucsandra-hurezeanu-andreea-raicu

Rucsandra Hurezeanu si Andreea Raicu

sonia-argint-ionescu

Sonia Argint Ionescu

stephan-pelger

Stephan Pelger

wajiha-haris-sp-ar

Wajiha Haris, Stephan Pelger si Andreea Raicu

Stephan Pelger for Andreea Raicu este colectia de debut a unui proiect de moda mai amplu pe care Andreea il va derula: ea va lansa mai multe astfel de colectii in colaborare cu designeri celebri, fiecare dintre ele purtand si amprenta ei personala.

ae-grup andreea-raicu-stephan-pelger-grup1 andreea-raicu-stephan-pelger-grup

Scrie un comentariu