Evenimente Stiri Interne

Vedete la deschiderea Molecule F Concept Store, cel mai mare magazin dedicat designerilor romani!

Scris de Administrator

Molecule F Concept Store, cel mai mare magazin din Romania dedicat in exclusivitate valorilor romanesti, este acum deschis in Promenada Mall.

Andreea Esca 1

Andreea Esca

Molecule F goes offline! 43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti, cea mai extinsa selectie de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice, ingloband peste 800 de produse, o experienta multisenzoriala de fashion & lifestyle, intr-un spatiu galerie concept aflat in continua transformare: Molecule F Concept Store, in Promenda Mall.

Andreea Esca

Andreea Esca

Andreea Mogosanu & Marina Moldovan

Andreea Mogosanu si Marina Moldovan

Alexandra Popescu & Ana Barbu

Alexandra Popescu si Ana Barbu

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu

Amalia Enache

Amalia Enache

Ruby 1

Ruby

Molecule F Concept Store s-a lansat oficial si in offline in seara de 27 octombrie, in fata a peste 400 de pasionati de design romanesc, persoane publice, reprezentanti ai publicatiilor glossy, business si lifestyle, bloggeri, stilisti, toti apropiati ai binecunoscutei platoforme online, promotorul modei romanesti, www.Molecule-F.com.

Ruby

Ruby

Ovidiu Muresanu & Ioana Ciolacu

Ovidiu Muresanu si Ioana Ciolacu

Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean & Amalia Enache

Mirela Bucovicean si Amalia Enache

Mirela Bucovicean 1

Mirela Bucovicean

Livia Graur

Livia Graur

Sub forma unui magazin-galerie, pe o suprafata de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc. Gandit modular, pentru a fi in permanenta transformare, spatiul depaseste limitele creativitatii, fiind 100% echipat pentru sedinte photo, prin cornerul special amenajat, consiliere de specialitate din partea unui personal shopper si lounge, facand astfel posibila glisarea din zona comerciala catre o adevarata experienta fashion & lifestyle. Molecule F Concept Store va surprinde printr-o serie de manifestari creative si interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenti in magazin, lansari de colectii capsula exclusive, pana la evenimente organizate de branduri partenere celebre.

Laura Lazar, Mirela Bucovicean, Laura Bellecciu

Laura Lazar, Mirela Bucovicean si Laura Bellecciu

Iuliana Luciu

Iuliana Luciu

Ioana Sava, Monica Pal, Sergiu Martinasm Ratiu Cerina, Mirela Bucovicean, gabriel Stanciu, Ada Cernisov, Ada Bucur, Alexandra Rosca, Constantin Enache

Ioana Sava, Monica Pal, Sergiu Martinasm, Ratiu Cerina, Mirela Bucovicean, Gabriel Stanciu, Ada Cernisov, Ada Bucur, Alexandra Rosca si Constantin Enache

Ileana Badiu

Ileana Badiu

DSC_9910

Christian Stan si Maria Dinulescu

Cristian Stan & Maria Marinescu

Christian Stan si Maria Marinescu

Primul pas in Molecule F Concept Store garanteaza contactul cu realitatea moleculara, printr-o experienta multisenzoriala redata de amenajarea tip galerie, incarcata de elemente industriale si proiectii video impletite cu glamour, eleganta si culori puternice metalizate, multitudinea de materiale si texturi ce pot fi atinse, incepand de la otel, pana la cele mai fine materiale, cu un parfum personalizat.

Corina Vladescu, Tiberiu Capudean, Cerina Ratou, Noemi Meilman, Ioana Vulpescu, Laura Belecciu

Corina Vladescu, Tiberiu Capudean, Cerina Ratiu, Noemi Meilman, Ioana Vulpescu si Laura Belecciu

Cerina Ratiu & Noemi Meilman

Cerina Ratiu si Noemi Meilman

Cerina Ratiu & Mihaela Gherlan

Cerina Ratiu si Mihaela Gherlan

Cerina Ratiu & Maria Dinulescu

Cerina Ratiu si Maria Dinulescu

Carmen Negoita

Carmen Negoita

Madalina Dorobantu

Madalina Dorobantu

Molecule F a scris o noua pagina din istoria sa: Molecule F Concept Store, un tribut adus industriei de design autohton pe care a sustinut-o de la bun inceput.

TE_M2674 DSC_9981 DSC_9862 DSC_9856 DSC_0425 DSC_0410 DSC_0401 DSC_0209 DSC_0204 DSC_0202 DSC_0122 DSC_0028 DSC_0013

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu