ADPM Coffee Break Stiri externe

Vedete internationale. Ce au facut saptamana aceasta

Scris de Administrator

ADPM va invita sa faceti o incursiune prin activitatile pe care le-au intreprins in aceasta saptamana celebritati de peste ocean, precum Miley Cyrus, Kanye West, Nicki Minaj si Jante Jackson!

vedete-internationale

Vedete internationale! S-a incheiat o saptamana plina pentru vedete! Astazi, in zi de weekend, ADPM va invita la o retrospectiva a lucrurilor bune sau mai putin bune pe care starurile le-au facut ori le-au zis pe parcursul ultimelor cateva zile!

vedete-internationale1

Serile trecute, Microsoft Theatre din Los Angeles a gazduit mult asteptata gala de premiere MTV Video Music Awards. Cel mai important premiu al serii, “Video Of The Year”, a fost castigat anul acesta de Taylor Swift si Kendrick Lamar. Iata AICI lista completa a castigatorilor.

vedete-internationale2

Kanye West a avut de departe cel mai inedit discurs de la MTV VMA 2015, facand un anunt cat se poate de surprinzator: isi doreste ca, in anul 2020, sa devina presedintele Statelor Unite!

vedete-internationale3

Miley Cyrus a prezentat editia din acest an a galei MTV VMA 2015, iar pe intreg parcursul serii s-a schimbat de mai multe ori, surprinzand audienta cu nu mai putin de 11 costumatii dintre cele mai ciudate si mai indraznete!

vedete-internationale4

Justin Bieber se iubeste cu foc cu o superba moldoveanca. Se zvoneste ca starul si frumoasa Xenia Deli ar forma un cuplu si in viata reala, nu doar in cel mai nou clip al lui Biber.

vedete-internationale5

In momentul in care a urcat pe scena MTV VMA pentru a-si ridica trofeul la categoria „Best Hip Hop Video”, Nicki Minaj a schimbat cateva replici dure cu prezentatoarea evenimentului, Miley Cyrus!

vedete-internationale6

Dupa o perioada de aproximativ 4 ani in care a ales sa stea cat mai departe de scena si de lumina reflectoarelor, Janet Jackson revine in muzica. Mai mult, a dat deja startul unui turneu mondial!

vedete-internationale7

Un tanar american are un talent inedit. Se transforma, cu ajutorul body painting-ului, in diferiti supereroi. Iata AICI cateva dintre transformarile care l-au facut celebru pe Internet!

Scrie un comentariu