Evenimente News

Iata ce vedete au luat parte, marti seara, la evenimentul Victoria 46!

Scris de Christian Stan

Magazinul multibrand Victoria 46, acum pe Calea Dorobanţi nr. 126, este de azi deschis publicului. Lansarea oficiala a noului Victoria 46 a avut loc aseara, in cadrul unui eveniment cu totul special. Printre invitatii la eveniment s-au numarat Andreea Esca, Gianina Ilies, Diana Sucu, Anca Serea, Camelia Sucu sau Teodora Burz (Damat Tween).

Invitatii au fost intampinati in noul spatiu cu muzica lui Tom Wilson si s-au bucurat de un tur personalizat al magazinului. In ceea ce priveste noile colectii, Victoria 46 ramane fidel brandurilor high-end, la care adauga o selecţte de designeri noi precum DSQUARED2, Zadig & Voltaire sau Diane von Furstenberg, care pana acum se regaseau doar in portofoliul magazinului Day&Night.

 

Planurile de viitor includ integrarea conceptului de department store cu un sistem shop in shop pentru patru dintre cele mai importante branduri din portofoliul Victoria 46, veste care i-a bucurat pe cunoscatori.

„Deschiderea aceasta este un pas foarte important pentru noi pentru ca locatia ne permite o noua abordare a conceptului de multibrand. Vom include in portofoliul magazinului si branduri noi, casual, care să completeze selectia exclusivista de branduri precum Christian Dior, Lanvin, Stella McCartney, Givenchy, Yves Saint Laurent, Celine, Balenciaga si Jimmy Choo.

Acestea se adreseaza tuturor pasionatilor de moda, indiferent de stilul pe care il prefera – clasic sau nonconformist. Cel mai probabil spre sfarsitul acestui an vom definitiva si planurile de a include  conceptul shop in shop in Victoria 46”, a declarat Andreea Altay, Executive Board Member, High Fashion Concept.

Printre invitatii care au luat parte la eveniment s-au numarat Camelia Sucu, Andreea Esca, Diana Sucu, Sophia, Gianina Varga, Anca Serea, Maria Marinescu, Raluca Lazarut, Virgil Iantu si Teodora Burz (Damat Tween).

Scrie un comentariu