Evenimente

Vedetele atrag atentia asupra infectarii cu HIV! Au donat bani pentru educatie sexuala in liceele romanesti!

Scris de Administrator

Adrian Sina si Anca Serea, Vladimir Draghia, Rita Muresan, Anda Adam si Xonia sunt doar cateva dintre vedetele care au luat recent parte la evenimentul „CELEBS fight AIDS”, ce a avut ca scop atragerea atentiei asupra infectiei cu HIV si strangerea de fonduri pentru sesiuni de educatie sexuala in liceele romanesti.

vedete-eveniment-aids

O multime de vedete autohtone au luat parte zilele trecute la evenimentul „CELEBS fight AIDS”, in urma caruia s-au strans aproape 8500 de euro, bani ce vor fi folositi pentru a organiza sesiuni de educatie sexuala in liceele romanesti.

vedete-eveniment-aids1

Bogdan Vladau

vedete-eveniment-aids2

Diana Bart si Denis Radu

Printre vedetele prezente s-au numarat Adrian Sina, Vladimir Draghia, Rita Muresan, Anca Serea, Xonia, Florin Chilian, Anda Adam, Diana Bart, Oana Tache, Gabriela Simion, Florentina Opris, Codin Maticiuc si alte persoane publice importante. Evenimentul a avut drept scop, pe de-o parte, atragerea atentiei tinerilor si societatii in general asupra riscurilor asociate contactelor sexuale neprotejate din perspectiva infectiei cu HIV si a altor boli cu transmitere sexuala, iar pe de alta parte, strangerea de fonduri pentru continuarea organizarii de sesiuni de educatie sexuala in liceele din Romania, activitate pe care Asociatia Semper Musica a inceput-o in 2014, cu ajutor din partea Fundatiei MTV Staying Alive SUA si a partenerilor locali: MTV Romania si DUREX Romania.

vedete-eveniment-aids3

Florentina Opris si Gabriela Simion

vedete-eveniment-aids4

Florin Chilian, Bogdan Istrate si Monica Munteanu

Suma de 8480 euro a fost stransa in urma organizarii unei licitatii tacute in cadrul LOFT, ocazie cu care mai multe produse donate de vedete si magazine de lux din Bucuresti au fost licitate de catre invitatii prezenti la eveniment.

vedete-eveniment-aids5

Iuliana Luciu

vedete-eveniment-aids6

Stefan Stan

Produsele licitate au fost diverse, de la o minge semnata de echipa de fotbal Viitorul si Gheorghe Hagi, minge semnata de echipa Dinamo, via Ioan Danciulescu, un tricou semnat de echipa de fotbal Targu-Mures, via Hanca Sergiu, ori o carte by Codin Maticiuc, pana la produse de parfumerie donate de BEAUTIK Haute Parfumerie, haine donate de Address, Vagabond Studio si Jai Dam, produs Lamonza by Catalin Botezatu, un smartphone donat de cei de la E-Boda, cercei vintage via Diana Bart, colier via Iuliana Luciu, parfumul preferat al Ancai Serea, articol portelan Wagner, vouchere primite din partea FitExpress Cismigiu, Beautycase Studio si Nomasvello Decebal sau opere de arta semnate de Valeriu Preda sau Delia Lungan.

vedete-eveniment-aids7

Vladimir Draghia si Diana Dumitrescu

vedete-eveniment-aids8

Rita Muresan

Produsul vedeta a fost o tamburina semnata de Kenny Rogers, primita de Delia Matache de la celebrul artist si donata pentru licitatie, produs vandut cu 230 euro.

vedete-eveniment-aids9

Anda Adam si Xonia

vedete-eveniment-aids10

Adrian Sina si Anca Serea

Florin Chilian a semnat partea artistica a evenimentului, acesta donand si doua albume cu autograf original pentru a fi licitate. De asemenea, Bogdan Vladau a urcat pe scena in sprijinul cauzei, iar MAC Cosmetics Romania a oferit un cec in valoare de 5000 euro pentru activitatea de prevenire HIV organizata de Asociatia Semper Musica, moment marcat special printr-un discurs in timpul evenimentului. Atmosfera muzicala a fost asigurata de catre valentinE DJ, iar spatiul oferit de LOFT.

Scrie un comentariu