Uncategorized

Vedete despre care nu stiai ca au frati gemeni

Scris de Iancu Iulia

Peste 100.000 de gemeni se nasc in fiecare an, iar pe unii dintre ei ii stim foarte bine pentru ca i-am vazut de nenumarate ori la televizor. Printre acestia se numara: Mary-Kate si Ashley Olsen, Dylan si Cole Sprouse, Tia si Tamera Mowry. Dar acestia nu sunt singurii frati gemeni de la Hollywood. Iata mai jos inca noua vedete despre care nu stiai ca mai au un frate geaman.

Aaron Carter

De Nick ati mai auzit! Dar o stiti pe Angel? Surioara geamana, Angel Carter este cantareata si starul din reality show-ul House of Carters. Pe langa Nick si Angel, din familia lor numeroasa mai fac parte si Leslie Carter, Bobbie Jean Carter, Ginger Carter si Taelyn Dobson.

 

Ashton Kutcher

Fratele geaman al lui Ashton Kutcher, Michael este un om de afaceri de succes, purtator de cuvant si pledeaza pentru copiii cu paralizie cerebrala (o afectiune cu care s-a luptat si el inca din copilarie). Ashton si Michael mai au o sora mai mare, Tausha.

 

Gisele Bündchen

Supermodelul brazilian mai are o sora geamana, Patricia. Ea este managerul si purtatorul de cuvant al lui Gisele. Gemenele Bündchen mai au inca patru surori: Raquel, Graziela, Rafaela si Gabriela.

 

Jon Heder

Starul din „Napoleon Dynamite” mai are inca un frate geaman care face parte tot din lumea cinematografiei. Dan si Jon si-au impartit jucariile cand au fost mici cu inca patru frati: Doug, Adam, Rachel, and Matt.

 

Vin Diesel

Starul filmelor de actiune are un frate geaman care se numeste Paul Vincent. Familia lor este numeroasa, cei doi frati gemeni mai au inca un frate si o sora: Tim si Samantha Vincent.

 

Scarlett Johansson

 Hunter Johansson este fratele geaman al lui Scarlett, iar in 2008 a renuntat la jobul sau si s-a implicat in campania prezidentiala a lui Obama. Scarlett si Hunter mai au si alti frati: Adrian (41 de ani), Vanessa (38 de ani) si Christian.

 

Rami Malek

Fratele geaman al starului din Mr. Robot este Saumi si este profesor.

 

Laverne Cox

Starul din „The Orange Is the New Black” are un frate geaman care este compozitor si actor. M. Lemar este cunoscut pentru interpretarea sa din OINTB.

 

Kiefer Sutherland

Si sora starului din „Supravietuitorul desemnat”, Rachel, la doar 24 de ani, lucreaza in televiziune si ocupa de manager de productie. Ea si fratele sau Kiefer fac parte dintr-o familie de artisti, cel mai cunoscut este tatal lor Donald Sutherland. Kiefer si Rachel mai au inca patru frati: Rossif, Angus, Roeg si Thomas.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu