Evenimente News

Vedetele sunt innebunite dupa fructe de mare! Vezi cine a luat parte la deschiderea restaurantului Al Sapore!

Scris de Christian Stan

Deschiderea restaurantului Al Sapore a fost un prilej numai bun pentru intalnire intre vedetele innebunite dupa fructele de mare. Cristina Cioran, Wanda, Paula Chirila, Stephan Pelger, Catalin Josan, Gabriela Cristea, Laura Cosoi si Dana Rogoz se numara printre invitati.

Al Sapore este mai mult decat un restaurant, este mai degraba o experienta senzoriala cu savoare adriatica special inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare, lux si servicii exceptionale.

Bucatarul sef, originar chiar din regiunea italiana Marche, propune un meniu cu o varietate  de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare. Secrete culinare de familie, transmise din tata in fiu, rafinament, importanta acordata ingredientelor proaspete si sanatoase fac din restaurantul Al Sapore locul care raspunde celor mai sofisticate gusturi.

Decorul aparte în tonuri de auriu, roz si violet, precum si mobila alba, specifica zonei Adriatice, au fost create special pentru a intregi experienta senzoriala.

„Zona Marche din sud-estul Italiei este un loc inedit – localnicii primitori, peisaje spectaculoase si preparatele delicioase sunt ingredientele care asigura o vacanta de neuitat. Ideea restaurantului Al Sapore a luat nastere din dorinta de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparatele traditionale specifice tinutului italian. Indiferent de ocazie, vom raspunde tuturor cerintelor prin rafinament, calitate si seriozitate.” au declarat reprezentantii restaurantului Al Sapore.

La eveniment au luat parte Dana Savuica, Gabriela Cristea, Cristina Cioran, Paula Chirila, Daiana Anghel, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Laura Lazar, Catalin Josan, Wanda si Stephan Pelger.

Scrie un comentariu