Evenimente

Anca Serea, Adina Halas si Maria Radu, seduse de stralucirea bijuteriilor cu diamante!

Scris de Administrator

O multime de vedete, precum Anca Serea, Diana Bart, Adina Halas si Livia Graur, au luat parte, seara trecuta, la un eveniment exclusivist organizat cu ocazia inaugurarii Casei de Bijuterii 8 Jewellery, un brand celebru in industria bijuteriilor cu diamante, intr-un hotel de lux din Bucuresti.

vedete-eveniment-bijuterii

Vedete de top, cum ar fi Anca Serea, Livia Graur, Diana Bart, Adina Halas Hungeanu, Maria Radu, Eli Roman, Connie Preda, Cristina Soloc, Monica Colceriu, Cristina Soare, Ligia Munteanu, Elena Taranu, Camelia Baltoi, Oana Tache, Dr. Iulia Preda si Andrei Nourescu, jurnalisti si oameni de opinie, s-au lasat sedusi de stralucirea diamantelor, aseara, intr-un cadru elegant, cu ocazia inaugurarii Casei de Bijuterii 8 Jewellery din The Grand Avenue-JW Marriott.

Adina Halas Hungeanu

Adina Halas Hugeanu si sotul ei

Amir Dobos

Amir Dobos

Gazda petrecerii a fost frumoasa prezentatoare de stiri Livia Graur, care a stralucit purtand o selectie de piese batute in diamante, de colectie.

Anca Serea

Anca Serea

Andreea Ioana Joita

Andreea Ioana Joita

Avand o expertiza de peste 20 de ani pe piata din Germania, 8 Jewellery propune o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult, cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez, dar si propria colectie de bijuterii, care se remarca printr-un design modern si elegant.

Andrei Nourescu

Andrei Nourescu

Camelia Baltoi (Digi 24)

Camelia Baltoi (Digi 24)

Connie Preda

Connie Preda

Creatiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se disting, in primul rand, printr-un aspect esential, si anume acela de a fi piese unicat, pe care artistul bijutier le-a creat avand de fiecare data o alta sursa de inspiratie.

Cristina Soare (TVR)

Cristina Soare (TVR)

Cristina Soloc (TVR) Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Cristina Soloc (TVR) si Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pana la aranjarea intr-o anume forma a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.

Cristina Soloc (TVR)

Cristina Soloc (TVR)

Diana Bart

Diana Bart

Elena Taranu (Digi  24) Andrei Nourescu

Elena Taranu (Digi 24) si Andrei Nourescu

Creatiile disponibile in luxosul boutique pot satisface si cele mai pretentioase gusturi, fie ele traditionale, clasice sau moderne, in primul rand datorita diversitatii de modele, ce cuprinde de la bijuterii discrete, feminine, precum bratarile fine Tenis, in degradee, cu smaralde si diamante, inelele rafinate cu briliante, cerceii solitaire, o creatie cu totul atipica fata de clasicii solitaire, versatila, o piesa de rezistenta, am putea spune, care se poate transforma usor, prin eliminarea unui element, intr-o cu totul alta pereche, pana la bijuterii statement, opulente, sculpturale.

Elena Taranu (Digi 24)

Elena Taranu (Digi 24)

Eli Roman

Eli Roman

Aurul galben-stralucitor iradiaza caldura, cel alb este odihnitor si rafinat, cel negru, nonconformist. Ele fuzioneaza perfect in aceasta proba de inventivitate si creativitate, cu diamantele champagne, de un roz subtil, cognac sau alb-pur, sau cu smaraldele si safirele.

Ligia Munteanu (TVR)

Ligia Munteanu (TVR)

Livia Graur (Prima Tv)

Livia Graur (Prima Tv)

Nimic nu este intamplator, pentru ca, la randul ei, aceasta revarsare de pretiozitate este temperata de sobrietatea decorului. Efectul este o adevarata forta a sugestiei, in care se intrepatrund poezia, emotiile, influentele culturale, gustul sofisticat si jocul subtil de straluciri si umbre.

Maria Radu

Maria Radu

Monica Colceriu (TVR)

Monica Colceriu (TVR)

Design-ul inovativ al boutique-ului poarta semnatura artistului Gunter Neunzig, un reputat si apreciat designer de interior din Germania, a carui creatie, respectiv, casa in care locuieste, a reusit sa primeasca recunoasterea specialistilor din domeniu, odata cu situarea ei in topul celor mai inedite 10 case din Europa.

Oana Tache (MTV) Raluca Iorga

Oana Tache (MTV) si Raluca Iorga

Silvia Cristescu (Viva)

Silvia Cristescu (Viva)

Decorul all-black se imbina perfect cu presele de furnir vechi de 300 de ani, ce adapostesc casetele transparente ale bijuteriilor, si cu vitrina, o adevarata instalatie de arta. Astfel, negrul sobru contrasteaza cu stralucirea cameleonica a bijuteriilor si le potenteaza frumusetea.

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) Adina Halas Hungeanu

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) si Adina Halas Hungeanu

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) Livia Graur (Prima Tv)

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) si Livia Graur (Prima Tv)

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) Maria Radu

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) si Maria Radu

Corpurile de iluminat, cu forme avangardiste, de geometrie astrala, cat si mobilierul, de tip smoked, au fost alese cu mare grija, ambele apartinand celebrului brand italian MOOOI, devenit iconic, odata cu introducerea pieselor in colectiile celor mai prestigioase muzee: Victoria & Albert Museum, Groninger Museum sau Montreal Museum of Fine Arts.

bijuterii-cu-diamante1 bijuterii-cu-diamante2 bijuterii-cu-diamante3 bijuterii-cu-diamante4 bijuterii-cu-diamante5 bijuterii-cu-diamante6 bijuterii-cu-diamante7 bijuterii-cu-diamante8 bijuterii-cu-diamante9 bijuterii-cu-diamante

Scrie un comentariu