News

Vedete la dechiderea BON, cel mai nou restaurant din Bucuresti!

Scris de Christian Stan

De pe malul Senei, direct in inima Bucurestiului, de pe culmile Mont Blancului, pe strazile orasului, si-a facut loc BON, cel mai nou boutique culinar, in prezenta vedetelor autohtone.

Centrata pe bucataria frantuzeasca, oferta restaurantului Bon vine in intâmpinarea celor mai rafinate gusturi, meniul fiind construit de Consultant Chef, Breuil Frederic, acesta având o experienta de peste zece ani ca Executive Chef in prestigioase restaurante cu cinci stele Michelin din intreaga lume.

Foie-gras cu trufe negre, brânzeturi frantuzesti, tartar cu somon, preparatele fine specifice bucatariei franceze sunt doar câteva dintre ingredientele in jurul carora a fost contruit intregul meniu.

“Vedeta” serii a fost “oyster barul”, de unde celebritatile si invitatii au putut sa deguste stridii alaturi de sampania Moët & Chandon.

“Putine sunt alegerile mai potrivite decât sampania in prezenta stridiilor; combinatie ideala, cea mai rafinata asociere, perfecta pentru o aniversare chic, dar si pentru petrecerile de sarbatori“ a declarat Mihai Florin, manager restaurant BON.

Intreaga locatie a fost proiectata si amenajata de arhitectul Cristian Corvin, responsabil pentru alte doua proiecte reper din cadrul Centrului Vechi: restaurantele “Lacrimi si Sfinti” si “La Bonne Bouche”. Designul desavârsit este redat prin intermediul celor 300 de usi folosite, a caror provenienta este Sighisoara, Ungaria si Austria.

Printre invitatii care au luat parte la evenimentul de inaugurare a restaurantului Bon s-au numarat Amalia Nastase, Dana si Stephane Maitec, Bianca Ionita, Tili Niculae, Maria Radu, Sonia Argint Ionescu, Dana Savuica, Cristina Zegheru, Mirela Bucovicean (Molecule-F), Ana Bucur (Gucci) si multi altii.

Scrie un comentariu