Stiri externe

Vedete cu probleme de a rămâne însărcinate. Ce au mărturisit!

Scris de Ana Kozma

Dacă pe vremuri nu era prea des întâlnită, infertilitatea este în prezent o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe cupluri. Citește aici câteva dintre mărturisirile vedetelor de la Hollywood care au întâmpinat dificultăți în a rămâne însărcinate!

Vedete cu probleme de a rămâne însărcinate. Ce au mărturisit!

Milioane de oameni se luptă cu infertilitatea în fiecare an. Inclusiv unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Conform celor mai recente studii, cam 10% din populația de sex feminin (aproximativ 6,1 milioane de femei) cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani au probleme în a rămâne însărcinate.

Chrissy Teigen

„Eu și John aveam probleme. Ne-am fi dorit să avem copii mult mai devreme dacă am fi reușit. Dar a fost un proces dificil”, a mărturisit ea. Chrissy a vorbit și despre întrebările dureroase venite din exterior, de la oameni care nu știau prin ce trec ei atunci. Întrebări de genul „voi când faceți un copil?”. În prezent, John Legend și Chrissy Teigen au doi copii, ambii concepuți cu ajutorul fertilizării in vitro.

Kim Kardashian

După venirea pe lume a primului ei copil, micuța North West, Kim a întâmpinat probleme în a rămâne din nou însărcinată.

„Am avut atâtea complicații. Această afecțiune numită placenta accreta. Au fost câteva operații această problemă, astfel încât s-a creat o mică gaură în uterul meu. Ceea ce cred că a făcut foarte greu să rămân însărcinată din nou. A fost un drum lung. Mergeam în fiecare dimineață la ora 5 la medic pentru analize. Să aflu dacă sunt la ovulație”, a povestit vedeta.

Kim Kardashian a născut 2 copii, iar pentru venirea pe lume a celorlalți doi a apelat la mamă surogat.

Mariah Carey

Artista a pierdut o sarcină în 2008. Ulterior, Mariah a apelat la acupunctură și tratamente de fertilitate pentru a rămâne însărcinată cu gemenii Moroccan și Monroe. Povestește că a făcut un tratament îndelungat cu progesteron. Acesta scade cu până la 50% șansele de a pierde o sarcină.

Sarah Jessica Parker

A devenit prima oară mămică în anul 2002. Însă mai târziu, în 2009, a fost nevoită să apeleze la o mamă surogat pentru a le aduce pe lume pe cele două gemene. Spune e un sentiment minunat să devii mamă indiferent de modalitate. Totuși, adaugă că e o experiență destul de ciudată să-ți cunoști copiii aduși pe lume de o altă femeie.

Brooke Shields

În cartea sa, Brooke Shields a vorbit despre lungul proces al fertilizării in vitro. Un proces cu care s-a confruntat la vârsta de 36 de ani.

„Întregul proces a fost un calvar. Eram sclavii orelor și ale unor mici flacoane cu lichid. Eram la cină cu prietenii și trebuia să ne furișăm într-un loc ascuns pentru injecțiile de fertilitate”, sunt cuvintele actriței.

Celine Dion

După 6 tratamente de fertilizare in vitro și o sarcină pierdută, Celine Dion a devenit mamă de gemeni în 2010.

Beyonce

Înainte de a o aduce pe lume pe Blue Ivy, Beyonce a pierdut mai multe sarcini.

„Succesul arată diferit pentru mine acum. Am învățat că toată durerea și pierderile sunt, de fapt, un dar. Sarcinile pierdute m-au învățat că trebuia să știu să am grijă de mine înainte să devin mama cuiva. Apoi a venit pe lume Blue, iar călătoria mea a devenit mai profundă. Am murit și am renăscut odată cu ea”, a povestit artista.

Emma Bunton

A fost diagnosticată cu endometrioză pe când avea doar 20 de ani. A aflat atunci, totodată, că nu îi va fi ușor să conceapă un copil.

„Asta m-a distrus. Știam că am partenerul potrivit alături și îmi doream să fiu mamă. Nu am renunțat la speranță”, a mărturisit fosta Spice Girl. 5 ani mai târziu, a reușit să devină mamă.

Michelle Obama

„Simțeam că am eșuat, pentru că nu știam cât de frecvente sunt sarcinile pierdute. Nu vorbim îndeajuns de mult despre asta. Le considerăm un subiect tabu”, a declarat Michelle Obama pentru Good Morning America. „Stăm în propria noastră durere, gândindu-ne că, într-un fel, suntem defecți. Acesta este unul dintre motivele pentru care cred că este important să vorbim cu femeile tinere despre faptul că se întâmplă să pierzi sarcini, iar ceasul biologic este real.” Michelle Obama a devenit mamă cu ajutorul fertilizării in vitro.

Tyra Banks

Tyra povestește că în tinerețe obișnuia să tot amâne momentul în care va deveni mamă. De fiecare dată, se iveau lucruri mai importante. Job-uri, proiecte importante, etc. S-a trezit ani mai târziu că, din pricina ceasului biologic, nu este atât de ușor să rămână însărcinată. Astfel că a reușit să devină mamă doar cu ajutorul unei mame surogat.

Ce sa mananci ca sa iti creasca fertilitatea! Alimente recomandate de nutritionistul Gianluca Mech

Scrie un comentariu