ADPM Beauty Stiri externe

Vedete cu operatii estetice nereusite! Erau cele mai frumoase femei, dar au ajuns sa semene cu Joker din Batman!

Scris de Administrator

De la Catherine Zeta Jones, Melanie Griffith sau Nicole Kidman si pana la Dolly Parton, Cameron Diaz ori Priscilla Presley, iata cateva dintre vedetele de la Hollywood care au incercat sa pacaleasca timpul cu ajutorul chirurgiei plastice si a tratamentelor invazive de infrumusetare, dar au dat gres!

operatii-estetice-nereusite

Daca unii sunt de parere ca este recomandat sa iti lasi chipul sa imbatraneasca natural, majoritatea vedetelor par ca nu pot accepta nici in ruptul capului aceasta idee si apeleaza la tot felul de interventii in incercarea lor disperata de a pacali timpul. Unele cu succes, in vreme ce altele ajung sa arate deplorabil. Este povestea acelor operatii estetice nereusite pe care din ce in ce mai multe celebritati le afiseaza, ajungand sa semene cu faimosul personaj Joker din Batman, dupa cum spun chiar specialistii in chirurgie plastica, intr-un articol publicat de Daily Mail.

operatii-estetice-nereusite1

Spre exemplu, Catherine Zeta Jones. A fost multa vreme considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa, in ultimul timp, chipul ei a suferit transformari vizibile. Fara riduri, dar complet nenatural, cu un zambet parca inghetat ce nu transmite nimic.

Iar Catherine Zeta Jones nu este nici pe departe singura ajunsa in aceasta situatie. Iata in continuare mai multe vedete feminine cu operatii estetice nereusite!

operatii-estetice-nereusite2

Cameron Diaz

operatii-estetice-nereusite3

Melanie Griffith

operatii-estetice-nereusite4

Nicole Kidman

operatii-estetice-nereusite5

Meg Ryan

operatii-estetice-nereusite6

Dolly Parton

operatii-estetice-nereusite7

Anjelica Houston

operatii-estetice-nereusite8

Priscilla Presley

Scrie un comentariu