ADPM Coffee Break Stiri externe

Vedete cu celulita. Fotografiile pe care starurile le vor sterse de pe internet

Scris de Administrator

Perfectiunea este un simplu mit, chiar si in cazul marilor vedete de la Hollywood! Desi in showbiz se promoveaza astazi standarde imposibile in materie de frumusete, iata dovada ca starurile nu arata deloc ca in reviste!

vedete-celulita

Vedete cu celulita! Apar mereu impecabile in filme, la evenimente cu staif ori pe copertele revistelor, insa realitatea pare sa nu fie intotdeauna cea pe care vedetele vor ca noi, muritorii de rand, sa o vedem. Vreti sa stiti purul adevar? Divele pe care adesea le divinizam nu arata deloc ca in reviste! Ba din contra, au imperfectiuni cu carul! De la celulita si pana la vergeturi sau colacei inestetici, nimic nu le lipseste!

vedete-celulita1

Cameron Diaz afiseaza un trup de felina in pictoriale, dar daca o vezi pe plaja, mai-mai ca iti vine sa o iei la fuga! Pielea fara de cusur, abdomenul plat si picioarele interminabile din reviste dispar ca prin minune in fotografiile de tip paparazzi!

vedete-celulita2

La fel se intampla si in cazul lui Kate Moss. Desi ai crede ca unul dintre cele mai bine cotate supermodele ale lumii reprezinta intruchiparea perfectiunii, aceasta idée nici ca putea fi mai departe de adevar! Iar diferenta dintre imaginile atent editate in Photoshop si realitate vorbeste de la sine!

vedete-celulita3

Alicia Keys pare o veritabila bomba sexy in fotografiile mincinoase prezentate publicului. Si cand colo, ce sa vezi? Kilogramele in plus si celulita, care ii invadeaza, de-a dreptul, picioarele, nu sunt deloc atragatoare!

vedete-celulita4

Pe Reese Witherspoon, cand o vezi prin reviste sau pe covorul rosu, ai crede ca este perfecta, din cap pana-n picioare! Dar parca ti se schimba la 180 de grade parerea atunci cand o vezi pe strada sau la plaja, cu coapsele brazdate de celulita…

vedete-celulita5

Despre Christina Aguilera stim ca a avut de-a lungul vremii probleme cu silueta, dar, odata ce a scapat de kilogramele in plus, a inceput din nou sa fie prezentata lumii drept sex symbol. Din pacate, insa, fluctuatiile de greutate si-au pus amprenta asupra ei, iar vedeta are acum pielea flasca si celulita cu carul!

vedete-celulita6

Halle Berry, a fost desemnata in repetate randuri cea mai sexy femeie de pe planeta. Lumea crede despre ea ca are picioare perfecte, dar iata ca si in cazul ei prefectiunea nu este altceva decat un mit. Celulita si-a facut loc pana si pe picioarele ei lungi si pe posteriorul ei bombat…

vedete-celulita7

Britney Spears promoveaza o imagine sexy si nu ezita sa poarte piese vestimentare minuscule care ii lasa la vedere picioarele butucanoase si deloc tonifiate. Iar daca atunci cand apare in reviste pozele sunt in prealabil modificate, pentru a o face sa arate perfect, ei bine, cand este surprinsa de paparazzi, adevarul iese la iveala!

Scrie un comentariu