ADPM Cool News

ADPM Cool! Coafurile trademark ale vedetelor!

Scris de Administrator

La Hollywood, celebritatile fac mereu tot ce le sta in putinta pentru a ramane in centrul atentiei si pentru a nu fi eclipsate de mai tinerele vedete. O modalitate perfecta de a deveni style-icon este alegerea unei coafuri care sa te reprezinte si pe care…dupa o anumita perioada, oamenii sa o asocieze automat cu imaginea ta. Astazi, ADPM va prezinta cateva staruri ale caror tunsori au devenit celebre…

Jessica Biel are tot ce si-ar putea dori: un sot hot, o silueta de invidiat, o garderoba impresionanta si… coafura perfecta. Desi nu si-a schimbat prea mult pletele brune de-a lungul anilor, 2012 a marcat revenirea bretonului. Trebuie sa recunoastem ca o prinde de minune!

 

Solange este cunoscuta pentru buclele sale perfecte si volumul pe care il are mereu parul ei. Genul de hairstyle care se potriveste perfect stilului vestimentar adoptat de artista.

 

Pink stie sa se foloseasca de parul ei pentru a face senzatie la Hollywood. Desi culoarea a suportat cateva modificari pe parcursul anilor, iata ca ea ramane fidela coafurii care a consacrat-o.

 

Kristen Stewart adopta mai mereu genul de „coafura” ce o face sa para ca abia s-a ridicat din pat si ca nici macar nu a avut timp sa isi perie parul inainte de a iesi din casa.

 

Jessicai Alba ii place sa-si prinda parul fie in coc ori coada, insa de fiecare data apeleaza la cararea pe o parte. Un look ingrijit si fresh!

 

Krysten Ritter afiseaza mai mereu un look ce te duce imediat cu gandul la Audrey Hepburn in „Breakfast at Tiffany’s”!

 

Pletele blonde ale lui Blake Lively reprezinta, pe langa picioarele sale lungi, un soi de trademark al actritei.

 

Inspirandu-se din Epoca de Aur a Hollywood-ului, Dita Von Teese s-a transformat intr-o diva pin-up ce ne duce instant cu gandul la burlescul si stralucirea anilor 1940.

 

Parul blond si usor ondulat strans intr-un coc lejer – este coafura pe care Scarlett Johansson o afiseaza adesea atunci cand paseste pe covorul rosu.

Scrie un comentariu