Recomandarea ADPM

Au sters orice urma a fostelor iubiri! Vedete care si-au scos tatuajele cu numele fostilor parteneri!

Scris de Administrator

De la Angelina Jolie sau Johnny Depp si pana la Eva Longoria, Denise Richards ori Heidi Klum, iata ce vedete de la Hollywood au ales, dupa o despartire dureroasa, sa isi indeparteze tatuajele pe care si le facusera cu numele fostilor parteneri de viata.

vedete-tatuaje

Sa iti indepartezi un tatuaj este un lucru extrem de serios, iar cea mai recomandata metoda este cea cu laserul, chiar daca se simte precum o arsura pe piele. Dar sa indepartezi un tatuaj cu numele unui fost partener de viata nu este ceva ce doare doar din punct de vedere fizic, ci si psihic. Iata ce vedete de la Hollywood au fost nevoite, la un moment dat, sa scape de un astfel de tatuaj.

vedete-tatuaje1

Melanie Griffith

De curand, dupa divortul de Banderas, Melanie Griffith si-a facut aparitia pe covorul rosu al unui eveniment, insa nu inainte de a-si acoperi, cu ajutorul machiajului, tatuajul de pe brat, cu numele fostului ei sot. Aceasta este o solutie rapida, insa cel mai probabil, actrita va recurge la indepartarea cu laser a acestui tatuaj.

vedete-tatuaje2

Angelina Jolie

Dupa ce a divortat de Billy Bob Thornton in anul 2003, Angelina Jolie si-a indepartat de pe brat tatuajul cu numele acestuia. L-a inlocuit cu latitudinile si logitudinile locurilor in care s-au nascut cei 6 copii ai ei.

vedete-tatuaje3

Eva Longoria

Eva Longoria si-a indepartat, cu ajutorul laser-ului, tatuajul cu numarul de pe tricoul fostului ei sot, baschetbalistul Tony Parker, imediat dupa divortul de acesta, in 2011.

vedete-tatuaje4

Johnny Depp

In urma cu multa vreme, pe cand se iubea nebuneste cu Winona Ryder, Johnny Depp avea inscriptionat, pe brat, „Winona Forever”. Din pacate insa, relatia lor n-a durat pentru totdeauna, iar Depp si-a modficat tatuajul, lasand doar „Wino Forever”.

vedete-tatuaje5

Heidi Klum

Supermodelul Heidi Klum si-a indepartat tatuajul cu numele fostului ei sot, Seal, anul trecut, dupa cum informeaza revista People. Se pare ca tatuajul complet consta in numele artistului si trei stelute, fiecare continand initalele numelor celor 3 copii pe care Heidi si Seal ii au impreuna. Heidi Klum si Seal au divortat in aprilie 2012, dupa 7 ani de casnicie.

vedete-tatuaje6

Marc Anthony

Chiar inainte de a intenta divortul, Marc Anthony a avut grija sa-si indeparteze, de pe incheietura mainii, tauajul cu numele fostei sale sotii, Jennifer Lopez. Intre timp, in locul acelui tatuaj, si-a desenat Statuia Libertatii si numele actualei sale iubite, Shannon De Lima.

vedete-tatuaje7

Denise Richards

Dupa despartirea de Charlie Sheen, Denise Richards si-a acoperit tatuajul de pe glezna ce consta in numele acestuia, cu unul nou ce reprezinta o zana. Nici Charlie Sheen nu s-a lasat mai prejos si si-a scos tauajul cu numele „Denise”, de pe incheietura mainii.

Scrie un comentariu