Stiri externe

Vedete care nu conduc desi au in garaj masini de sute de mii de dolari

Scris de Ana Kozma

Fie ca vorbim despre Cardi B, Christina Aguilera, Mariah Carey sau Jennifer Lopez, iata cateva dintre vedetele care nu conduc, desi au in garaj masini de sute de mii de dolari!

Vedete care nu conduc desi au in garaj masini de sute de mii de dolari

Se pot lauda cu masini de lux. Fie le-au primit cadou, fie au scos chiar ele din buzunar sute de mii de dolari pentru a le achizitiona. Totusi, prefera sa nu se bucure de ele din postura de sofer! Iata despre ce vedete este vorba!

Cardi B

Controversata artista nu a reusit sa ia carnetul. A dat examen, insa l-a picat. Cu toate astea, Cardi B se poate lauda cu un garaj plin de masini de lux. Bolizi pe care nu ezita sa ii afiseze mandra pe social media.

Christina Aguilera

Christina are carnet de conducere, dar prefera sa nu il foloseasca. In urma cu cativa ani, artista a declarat ca ii este teama sa conduca. Mai ales in Los Angeles, cand paparazzi sunt mereu pe urmele ei.

Mariah Carey

Artista are si ea un garaj plin de masini, cu toate ca nu conduce. Unele dintre cele mai scumpe masini le-a primit cadou de la fostul sot, Nick Cannon. Mariah Carey spune ca prefera luxul de a avea sofer, intrucat calitatile ei lasa de dorit cand vine vorba despre sofat.

Jennifer Lopez

Anul trecut, JLo a primit cadou, de la logodnicul ei, un Porsche rosu in valoare de 140 de mii de dolari. Alex Rodriguez i-a darit aceasta masina in ciuda faptului ca artista nu a mai urcat la volan de 25 de ani!

Ed Sheeran

Ed Sheeran nu a condus niciodata in viata lui si marturiseste ca nici nu se vede sofer in viitorul apropiat. Totusi, cei mai buni oameni din echipa sa au primit masini de lux cadou de la celebrul artist.

Barbra Streisand

Barbra Streisand a marturisit, intr-un interviu, ca nu s-a mai urcat la volan din anii 90. Spune ca nu ii place sa conduca. Cu toate astea, a facut scoala de soferi, insa a picat examenul de cateva ori.

Au dat milioane pe masini. Iata cele mai impresionante colectii ale vedetelor

Scrie un comentariu