Stiri Interne

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea le poarta! Bratarile “Power of Rudraksha by Cozy”, o noua moda printre vedete!

Scris de Administrator

Un cuvant misterios si frumos. Rudraksha. Ce se stie despre el? Nimic. Rudraksha este insa o minune de arbore. Multe vedete autohtone au aflat despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, pe care le poarta sub forma de bratara, la incheitura mainii.

borcea-botezatu

Multi dintre noi luam in deradere felul in care orientalii isi traiesc viata, ghidata de reguli stricte din punct de vedere al armonizarii energiilor. Nevoia de armonie interioara este importanta pentru a putea reusi intr-o societate ca cea de astazi.

rudraksha

S-a descoperit ca simpla purtare a margelelor de Rudraksha aduce sanatate, liniste, concentrare, fericire, dragoste dar si prosperitate. Exista chiar autoritati medicale care au confirmat proprietatile vindecatoare ale acestor fructe. Bratarile “Power of Rudraksha by Cozy” nu reprezinta o podoaba ci un “must have”.

A devenit o chestie la moda sa vorbesti despre energie sau despre acel ceva care “pune in miscare lucrurile din Univers”. Nelinistea, neimplinirea, oboseala sau boala sunt cateva dintre starile care ne fac viata un calvar.

rudraksha1

“Cred in bratarile Power of Rudraksha by Cozy. De cand le port simt o schimbare. Mi se pare ca sunt mai pozitiv si mi se raspunde ca atare. Mi-am facut chiar un ritual: in fiecare weekend le curat cu betisoare parfumate sau tamaie. Stiu despre rudraksha de cand am fost in India, acolo am vazut aceste fructe. Important este sa le iubesti sa crezi in ele si vin si realizarile. Schimbarile in bine s-au vazut in scurt timp pentru ca acum, deciziile corecte le iau cu foarte multa usurinta….Le scot de la mana doar cand fac dragoste pentru ca asa este indicat. In rest le port permanent”, a marturisit Catalin Botezatu.

rudraksha2

“Am marele noroc si marea placere de a purta bratarile Power of Rudraksha by Cozy. Chiar nu ma despart de ele niciodata, sunt ca un talisman pentru mine. Simt ca ma protejeaza si in tumultul vietii pe care-l duc, fara sa vreau, copiii, casa, clinica si multe alte activitati pe care le am, ma linistesc. Tinand cont ca sunt si anti-ageing, tratament cu care sunt familiarizata, clinica Michelle Anti-Ageing fiind prima clinica din Romania care ofera clientilor cele mai noi astfel de tratamente, le recomand din tot sufletul. Va pot spune ca simt faptul ca au puteri miraculoase. Personal pot sa spun ca viata mea s-a schimbat de cand le am la mana”, a spus si Mihaela Borcea.

galyna

“Sunt o romantica incurabila si dintotdeauna am crezut in miracole. Stiu ca aceste divine bratari Power of Rudraksha by Cozy nu au ajuns din intamplare la mine, tocmai pentru a-mi reaminti inca odata ca minuni exista si se intampla… Cred mult in ele, in energia si puterea lor de a te face sa gandesti pozitiv, in magia lor de a te face sa te simti mai senin la suflet si la chip. Forta tamaduitoare a bratarilor Rudraksha are in spate o legenda frumoasa si cred ca simpla purtare a lor imi aduce calm, liniste si concentrare. Sunt convinsa ca atunci cand crezi intr-un miracol, el va capata consistenta. Eu le mai spun bratarile fericirii… si cred ca lumea va deveni mai buna, doar purtandu-le”, ne-a povestit Galyna.

tania

Si Tania Budi poarta bratara “Power of Rudraksha by Cozy” pe care cu greu o da jos de la mana. “Bratara imi da o energie pozitiva”, ne-a spus vedeta, care a adaugat ca acesta bratara este originala, cu certificat de autenticitate.

rudraksha3

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.rudraksha.ro, pagina facebook Power of Rudraksaha by Cozy sau la tel. +40 737 557 566

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu