Evenimente News

Andreea Esca, Amalia Nastase si Camelia Sucu, printre vedetele care au celebrat cei cinci ani de existenta Harper’s Bazaar Romania!

Scris de Christian Stan

Harper’s BAZAAR Romania a celebrat 5 ani de excelenta in moda si frumusete printr-o petrecere eleganta, ce a reunit figurile proeminente ale lumii modei, vedete, colaboratori si o multime de prieteni care impartasesc spiritul BAZAAR – smart, stylish & sophisticated.

Biavati Events a fost scena unui spectacol de proiectii inspirat de frumusetea lunii pline si a unui concert live de exceptie sustinut de Luiza Zan & band-ul sau.

Imbracati in acord cu dress-code-ul serii, brilliant black or white, cei peste 1000 de invitati au sarbatorit impreuna cu BAZAAR 5 ani de fotografii memorabile, povesti fascinante si creativitate fara limite. Au fost 5 ani in care cititorii revistei au avut alaturi un companion de seama, care sa le asigure numar de numar accesul la elita fastuoasa a modei.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Camelia Sucu, Amalia Nastase, Andreea Esca si Alexandre Eram, Dana Savuica, Dana Sota, Livia Dila, Sonia Argint-Ionescu si multi altii…

Scrie un comentariu