Evenimente News

Andreea Esca, Amalia Nastase si Camelia Sucu, printre vedetele care au celebrat cei cinci ani de existenta Harper’s Bazaar Romania!

Scris de Christian Stan

Harper’s BAZAAR Romania a celebrat 5 ani de excelenta in moda si frumusete printr-o petrecere eleganta, ce a reunit figurile proeminente ale lumii modei, vedete, colaboratori si o multime de prieteni care impartasesc spiritul BAZAAR – smart, stylish & sophisticated.

Biavati Events a fost scena unui spectacol de proiectii inspirat de frumusetea lunii pline si a unui concert live de exceptie sustinut de Luiza Zan & band-ul sau.

Imbracati in acord cu dress-code-ul serii, brilliant black or white, cei peste 1000 de invitati au sarbatorit impreuna cu BAZAAR 5 ani de fotografii memorabile, povesti fascinante si creativitate fara limite. Au fost 5 ani in care cititorii revistei au avut alaturi un companion de seama, care sa le asigure numar de numar accesul la elita fastuoasa a modei.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Camelia Sucu, Amalia Nastase, Andreea Esca si Alexandre Eram, Dana Savuica, Dana Sota, Livia Dila, Sonia Argint-Ionescu si multi altii…

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu