ADPM Cool News Stiri externe

Cum au sarbatorit vedetele ziua de 8 martie!

Scris de Administrator

Multe dintre celebritatile de peste Ocean au sarbatorit Ziua Internationala a Femeii incurajandu-le pe doamnele si domnisoarele care le urmaresc pe retetele de socializare sa isi continue lupta, sa fie puternice si mai ales sa fie mandre de faptul ca sunt femei.

Unele dintre vedete au postat poze cu mamele, prietenele si bunicile, printre care si Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Allison Williams, Amanda Seyfried, Adriana Lima si Yolanda Hadid care a postat o fotografie cu ea si fiica ei, Bella, marturisind cat de mult insemna pentru ea sa le fie mama ei si lui Gigi.

#internationalwomensday

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

These young women remind me of what true STRENGTH is….happy #INTERNATIONALWOMENSDAY to all of you!!!

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Alte vedete au celebrat aceasta zi prin postarea unor fotografii motivationale, cu mesaje incurajatoare, facand femeile din toata lumea sa fie mandre de ceea ce sunt, indiferent de religie, rasa, varsta sau modul in care arata. Printre aceste vedete se numara Ariana Grande, Zendaya, Demi Lovato si Lea Michele.

#internationalwomensday / every single day. love youuu. 🌌🙏🏼

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

This just crossed my feed. I love seeing how women are celebrating today. #internationalwomensday x, sj

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

✊🏾✊🏼✊🏿✊🏽✊🏻

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Demi Lovato a citat ““Asta este pentru femeile puternice. Poate le stim. Poate suntem unele dintre ele. Poate le crestem” O zi Internationala aFemeii fericita!”

Celebrating my woman crush everyday on #internationalwomensday #sheinspiresme

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Au iesit in evidenta John Legend si Dwayne Johnson (The Rock) prin postarile lor in care se mandresc cu femeile din vietile lor care ii inspira si pe care le iubesc neconditionat, de asemenea multumindu-le femeilor de pe tot globul ca exista.

Scrie un comentariu