Stiri Interne

O noua vedeta are de suferit dupa „Dansez pentru tine”

Scris de Alexandru Manea

O noua vedeta are de suferit dupa „Dansez pentru tine”. La fel ca si Monica Davidescu, Catrinel Sandu a ajuns pe masa de operatie si nu s-a recuperat definitiv nici in prezent.

catrinel-sandu-duel1

„Dansez pentru tine” a reprezentat atat o ocazie pentru ca vedetele sa obtina un capital mare de imagine, precum si o competitie periculoasa. Multi s-au accidentat la antrenamente, insa doua vedete au avut cel mai mult de suferit. Este vorba de Monica Davidescu si Catrinel Sandu.

Daca despre Monica s-a tot scris ca a trecut prin mai multe interventii chirurgicale, nefiind recuperata nici in prezent, acum aflam ca si Catrinel Sandu a avut si are in continuare de patimit.

Conform Click, coregrafa s-a ales cu ruptura de ligamente in urma concursului din 2011 si a ajuns pe masa de operatie in Germania.

Din pacate, nici in prezent nu este total recuperata, in conditiile in care din dans isi castiga existenta in America. Ma mai doare piciorul, nu pot sta mult timp pe tocuri, port glezniera, mai ales la sala de dans”, a declarat ea pentru Click.

Scrie un comentariu