Evenimente Stiri externe Video

VAX Live. Cele mai mari vedete au participat la concertul maraton pro-vaccinare

Scris de Ana Kozma

Ieri a fost difuzat online concertul VAX Live, un eveniment maraton menit să promoveze la nivel global importanța vaccinării anti-COVID. Pe scenă au urcat vedete precum Jennifer Lopez, Foo Fighters, J Balvin, H.E.R., David Letterman sau Chrissy Teigen.

VAX Live. Cele mai mari vedete au participat la concertul maraton pro-vaccinare

Evenimentul VAX Live a fost filmat pe data de 2 mai la SoFi Stadium din Los Angeles și difuzat ieri, 9 mai, pe YouTube. Concertul maraton organizat de Global Citizen are rolul de a promova vaccinarea anti-COVID-19 la nivel mondial.

A fost primul eveniment important cu public de la debutul pandemiei. Publicul a constat în lucrători din prima linie, cu toții vaccinați și respectând normele de siguranță.

Gazda concertului a fost selena Gomez, iar printre artiștii care au cântat se numără Jennifer Lopez, Foo Fighters, J Balvin și H.E.R. Pe scenă au urcat de asemenea și celebrități precum David Letterman, Chrissy Teigen, Benn Affleck, Jimmy Kimmel, Olivia Munn și Sean Penn.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

La show au participat Prinșul Harry, Meghan Markle, Joe și Jill Biden (Președintele SUA și Prima Doamnă), Vice-Președintele Kamala Harris, Emmanuel Macron (Președintele Franței), Justin Trudeau (Prim-Ministrul Canadei) și Andrej Plenković (Prim-Ministrul Croației).

„Suntem într-o cursă contra timp, iar cheia către revenirea la normalitate constă în vaccinare. Trebuie să construim, atât în Statele Unite, cât și la nivel global, încrederea oanenilor în vaccin. Să îi încurajăm să se vaccineze cât mai curând posibil”, spun reprezentanții Global Citizen.

Jennifer Lopez a cântat în duet cu mama ei la VAX Live – VIDEO

Scrie un comentariu